Pethelp korzystacie?

Masz jakiegoś pupila? Chcesz się nim pochwalić? Nie wiesz jak go pielęgnować, czym karmić, kiedy zabrać do weterynarza? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na nurtujące pytania.
ODPOWIEDZ
kaszmirka
Jestem tu nowa :)

Pethelp korzystacie?

Post autor: kaszmirka »

Pethelp korzystacie z tego pakietu usług medycznych dla psów i kotów? kto mi doradzi? bo zastanawiam się nad przystąpieniem do tego programu. Za granica to normalne takie abonamenty, u nas dopiero wchodzi to na rynek. Ale jak czytam to wydaje mi się, że warto. Mnóstwo korzyści
Morelka80
Miła Kobietka

Re: Pethelp korzystacie?

Post autor: Morelka80 »

Pakiet wygrałam w konkursie i jestem baaaardzo zadowolona. :D na pewno będe przedłużać dalej. Naprawdę wygodne rozwiązanie <3
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Nie mieli na liście mojej placówki, ale powiedzieli, że ich zaproszą i po jakimś czasie już jest! Kupiłam dla psiaków
beksa
Miła Kobietka

Post autor: beksa »

Z ciekawości wzięliśmy mały pakiet na promocji w zeszłym roku i poszliśmy na badania. Okazało się, że mój psiak miał złe wyniki krwi, ale Pani Doktor powiedziała, że dobrze, że tak wcześnie to wykryliśmy, to szybko wyleczymy, i tak było :) Teraz regularnie chodzimy
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

jak dla mnie ten pakiet to rewelacja, mielismy okazje juz wielokrotnie skorzystac i przy tak czestych wizytach faktycznie wychodzi duzo taniej
ODPOWIEDZ