Pegasus

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ
Judi

Pegasus

Post autor: Judi »

Witam, ja osobiście kolekcjonuję gry video Pegasus i kartridże do nich, czasami też lubię wrócić do czasów dzieciństwa i zagrać w tego typu gry. Może wy też grywacie na tej konsoli lub chcecie się wymienić na gry lub ewentualnie coś sprzedać, bardzo chętnie dodam coś do swojej kolekcji.

Pozdrawiam :)
CrazyWomen
Jestem tu nowa :)

Re: Pegasus

Post autor: CrazyWomen »

ileż to czasu spędziło się nad pegasusem, masakra, piękne czasy to były
adwokat Kraków
kubalis

Post autor: kubalis »

Masz jeszcze pegasusa?? Masakra to całe moje dzieciństwo było...
medicot
Furgon

Post autor: Furgon »

A ja też mam chyba jeszcze gdzieś schowanego Pegasusa :D Chyba spróbuję się przekonać z sentymentu, czy to jeszcze działa :d
odlajner

Post autor: odlajner »

Mój pegazus już niestety wylądował w śmietniku, ale do tej pory grywam sobie w gry z pegazusa na emulatorze :)
BabskieSprawy.pl
Administrator

Post autor: BabskieSprawy.pl »

Moj pegasus leży gdzieś w piwnicy, i raczej nie działa, ale pogrywam sobie czasem w pracy na tej stronie :)
Judi

Post autor: Judi »

Gdyby to nie było problemem, to poszukaj tego pegasusa, za niewygórowaną cenę zaryzykuję i kupię go najlepiej z jakimiś grami ;)
baragosas

Post autor: baragosas »

Jezus Pegasus. Ile razy ja grałam w Mario i Contre :D To całe moje dzieciństwo i powiem wam, że cieszę się, że urodziłam się w czasach kiedy Pegasus święcił triumf, a nie tak jak teraz wszędzie te Xboxy i Playstation.
ławostoły - JustaDecor.pl
mika22

Post autor: mika22 »

oj grało się na pegazusie i to wiele wiele razy, sentyment gdzieś mam jeszcze stare dyskietki do niego. teraz gram albo na komputerze w nie albo na internecie mam znalezioną stronę z takimi grami.
Najlepsze Kosmetyki Naturalne
Maj_ka
Miła Kobietka

Post autor: Maj_ka »

Też uwielbiałam grać w pegazusy, teraz czasem gram w nie na komputerze. Szczególnym sentymentem darzę tanki hehe:D
Cytruskowa

Post autor: Cytruskowa »

Jako dziecko grałam na tej konsoli, świetne czasy :) Ach, ten Super Mario :serca
Benedicto

Post autor: Benedicto »

hihi stare dzieje :) Grałam z bratem w Contre, nigdy nam się nie udało przejść :( ta gra była nie do przejścia!
fajne wiatraczki reklamowe
NordCap

Post autor: NordCap »

kto grał w kaczki i pamieta tego psa śmiejącego się jak nie udało sie ustrzelić żadniej?:)
dzo

Post autor: dzo »

NordCap pisze:kto grał w kaczki i pamieta tego psa śmiejącego się jak nie udało sie ustrzelić żadniej?:)
ja :lol: :lol:
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Benedicto pisze:hihi stare dzieje :) Grałam z bratem w Contre, nigdy nam się nie udało przejść :( ta gra była nie do przejścia!
No coś Ty? Przechodziłam ją z siostrą chyba ze 100 razy.
NordCap pisze:kto grał w kaczki i pamieta tego psa śmiejącego się jak nie udało sie ustrzelić żadniej?:)
dzo pisze:ja :lol: :lol:
Też pamiętam. :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Valmir

Post autor: Valmir »

Ale chciałoby się wrócić do tych czasów, szkoda, że tak ciężko o to.
Konta studenckie zobacz ranking
ODPOWIEDZ