Pozdrawiam
Pegasus
-
Judi
Pegasus
Witam, ja osobiście kolekcjonuję gry video Pegasus i kartridże do nich, czasami też lubię wrócić do czasów dzieciństwa i zagrać w tego typu gry. Może wy też grywacie na tej konsoli lub chcecie się wymienić na gry lub ewentualnie coś sprzedać, bardzo chętnie dodam coś do swojej kolekcji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
CrazyWomen
- Jestem tu nowa :)
Re: Pegasus
A ja też mam chyba jeszcze gdzieś schowanego Pegasusa
Chyba spróbuję się przekonać z sentymentu, czy to jeszcze działa :d
Mój pegazus już niestety wylądował w śmietniku, ale do tej pory grywam sobie w gry z pegazusa na emulatorze 
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Moj pegasus leży gdzieś w piwnicy, i raczej nie działa, ale pogrywam sobie czasem w pracy na tej stronie 
-
Judi
Gdyby to nie było problemem, to poszukaj tego pegasusa, za niewygórowaną cenę zaryzykuję i kupię go najlepiej z jakimiś grami 
Jezus Pegasus. Ile razy ja grałam w Mario i Contre
To całe moje dzieciństwo i powiem wam, że cieszę się, że urodziłam się w czasach kiedy Pegasus święcił triumf, a nie tak jak teraz wszędzie te Xboxy i Playstation.
ławostoły - JustaDecor.pl
oj grało się na pegazusie i to wiele wiele razy, sentyment gdzieś mam jeszcze stare dyskietki do niego. teraz gram albo na komputerze w nie albo na internecie mam znalezioną stronę z takimi grami.
Najlepsze Kosmetyki Naturalne
Też uwielbiałam grać w pegazusy, teraz czasem gram w nie na komputerze. Szczególnym sentymentem darzę tanki hehe:D
-
Cytruskowa
- Jestem tu nowa :)
hihi stare dzieje
Grałam z bratem w Contre, nigdy nam się nie udało przejść
ta gra była nie do przejścia!
fajne wiatraczki reklamowe
kto grał w kaczki i pamieta tego psa śmiejącego się jak nie udało sie ustrzelić żadniej?:)
-
dzo
jaNordCap pisze:kto grał w kaczki i pamieta tego psa śmiejącego się jak nie udało sie ustrzelić żadniej?:)
No coś Ty? Przechodziłam ją z siostrą chyba ze 100 razy.Benedicto pisze:hihi stare dziejeGrałam z bratem w Contre, nigdy nam się nie udało przejść
ta gra była nie do przejścia!
NordCap pisze:kto grał w kaczki i pamieta tego psa śmiejącego się jak nie udało sie ustrzelić żadniej?:)
Też pamiętam.dzo pisze:ja![]()
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ale chciałoby się wrócić do tych czasów, szkoda, że tak ciężko o to.
Konta studenckie zobacz ranking