SNOWBOARD :D

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ
KamilaS
Fajna Kobietka

SNOWBOARD :D

Post autor: KamilaS »

czy sa tu dziewczyny kochajace zimowy sport taki jak snowboarding ?;>
Ja uwielbiam jazde na desce.
ngapet
Jestem tu nowa :)

Re: SNOWBOARD :D

Post autor: ngapet »

Ja dopiero zaczynam swoją przygodę ze snowboardem :) Bardzo mi się to spodobało, ale jest bardzo trudne do opanowania. Zwłaszcza skręcanie i hamowanie to jest to co mi sprawia ogromne problemy.
MegaMeble - oferta handlowa
KamilaS
Fajna Kobietka

to są Twoje pierwsze ferie z deską? ;> ja już ktores ferie jezdze i zaczynam jakies triki robic na desce bardzo to lubie :) w ktores ferie mialam nawet ucznia na deske :D
roxxy681
Miła Kobietka

Post autor: roxxy681 »

KamilaS Wcześniej jeździłaś na nartach czy zaczęłaś od snowboardu?
KamilaS
Fajna Kobietka

troche jezdzilam ale stwierdzilam ze deska jest lepsza;)
rzabba
Miła Kobietka

Post autor: rzabba »

Pewnie, że są i uwielbiają to :) Chociaż dopiero zaczynam swoją przygodę to bardzo ją polubiłam :) Na razie jeżdżę w Zieleńcu na niedużych stokach, ale jeszcze trochę i Alpy czekają na mnie otworem. :) Co mi się w Zieleńcu podoba to fajna infrastruktura. Dużo hoteli, restauracji itd :) A no i fajne kluby m.in " Piątka ", w którym respektują zniżki ze strony http://www.youryou.pl Ale się rozpisałam :) Pozdrawiam snowboardzistki :)
ODPOWIEDZ