Patrzenie na inne
-
Malinowa77
- Jestem tu nowa :)
Patrzenie na inne
Dziewczyny proszę was o radę, co mam robić? Jestem z chłopakiem już rok, boję się z nim wychodzić gdzieś na miasto, bo ostatnio zauważyłam, że patrzy na inne tyłki dziewczyn w mojej obecności, czuje się z tym fatalnie, jeszcze robi to przy mnie, a jak zwracam mu uwagę to kłamie, że nie patrzy,a ślepa nie jestem, strasznie mnie rani jego zachowanie, co myślicie o tym?
Re: Patrzenie na inne
Trudna rzecz i nie łatwo tutaj cokolwiek doradzić. Ja na Twoim miejscu porozmawiała bym z nim ale tak szczerze i bez wyrzutów. Nie coś w stylu "oooo, leć sobie do innych" ale "czemu to robisz?", "co sprawia, że to robisz?". Podkreśliłabym BARDZO MOCNO, że Cię to rani i jest Ci zwyczajnie przykro. To musi być rozmowa poważna, bez agresji w jego kierunku, bo się chłopak wkurzy i tyle będzie z waszej gadki.
Powodzenia!!
Powodzenia!!
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
Zgadzam się z Sanderson, że istotne jest tu podkreślenie, jak bardzo Cię to rani. Nie zaczynaj takiej rozmowy po "epizodzie", ale po prostu wtedy, gdy oboje będziecie czuć się dobrze i pewnie. Jeśli znowu usłyszysz odpowiedź "wcale nie patrzę", to spokojnie odpowiedz, że to widzisz i nie podoba Ci się ani jego patrzenie, ani zaprzeczanie, bo to nie fair w stosunku do Ciebie.
Jednak jeśli Twój partner się wkurzy przez poruszenie tego tematu, jak to zostało ujęte wyżej, to nie będzie Twoja wina. Być może on uważa to za normalne i całkowicie nieszkodliwe, jednak jeśli nie jest w stanie uszanować Twojego zdania, to niestety tkwi w nim poważny problem, bo to nie tylko przedmiotowe traktowanie kobiet i gapienie się na nie, ale przede wszystkim brak szacunku do Ciebie. Porozmawiajcie o tym na poważnie, bądź otwarta na jego odpowiedzi, jednak wymagaj tego samego.
Jednak jeśli Twój partner się wkurzy przez poruszenie tego tematu, jak to zostało ujęte wyżej, to nie będzie Twoja wina. Być może on uważa to za normalne i całkowicie nieszkodliwe, jednak jeśli nie jest w stanie uszanować Twojego zdania, to niestety tkwi w nim poważny problem, bo to nie tylko przedmiotowe traktowanie kobiet i gapienie się na nie, ale przede wszystkim brak szacunku do Ciebie. Porozmawiajcie o tym na poważnie, bądź otwarta na jego odpowiedzi, jednak wymagaj tego samego.
Po prostu zacznij przy nim podziwiać męskie pośladki i torsy.. innego sposobu nie ma 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...