papierosy
-
hetera
Re: papierosy
Ja paliłam długo i nie tylko "do piwa" ale rzuciłam dzięki tabletkom ziołowym (oczyszczającym organizm z nikotyny) - Zero Nicotine. Polecam!
-
króliczek8982
Przeprasza miało być palaczki hi hi hikróliczek8982 pisze:Kiedyś podpalałam w gimnazjum,ale teraz już nie palę mój misiek nigdy nie palił papierosów.
A to dla was paczaczki![]()
![]()
![]()
a macie hehe

-
Ania70
Ja palę mniej lub więcej prawie 15 lat. Z przerwami na 3 ciąże i karmienie - za każdym razem prawie 2 lata. Kiedyś więcej, teraz mniej. Kiedyś w pracy łatwiej było, teraz przepisy, ograniczenia... i zwyczajnie mniej czasu jest. A i człowiek nie młodnieje
I mimo, że to złe, niedobre, niezdrowe, to ja jednak lubię sobie zapalić.
I mimo, że to złe, niedobre, niezdrowe, to ja jednak lubię sobie zapalić.
-
Barbarella
ja też niestety palę nie chciałabym ale jednak jakoś nie idzie mi rzucanie tego nałogu 
-
dione
też lubię sobie czasami zapalić....szczerze, to z większością ludzi na studiach z którymi do dzisiaj utrzymuję kontakt poznałam się właśnie przy papierosie, no i oczywiście nieodłączny papieros do piwa, alkohol bez tytoniu po prostu smakuje gorzej 
-
aura
A ja właśnie rzuciłam palenie jakiś miesiąc temu. Lekko nie było, ale na razie jakoś się trzymam. Nie używałam żadnych plastrów, gum ani innych specyfików. Po prostu postanowiłam, że od dzisiaj nie palę. Mam nadzieję, że wytrwam jak najdłużej w tym postanowieniu.
-
Cukiereczek19
Może nie paliłam nałogowo ale popalałam przez 2 bądź 3 lata. I pewnego dnia stwierdziłam że koniec z tym no i skończyłam teraz jedynie zapalę raz w miesiącu ale to naprawdę zdarza się sporadycznie... 
-
pompadour.
Palę od lat czterech i jak na razie nie mam zamiaru rzucać. Lubię to po prostu.
Chyba dopiero w ciąży będę potrafiła rozstać się z papierosami.
Chyba dopiero w ciąży będę potrafiła rozstać się z papierosami.
-
misilinka
niestety ma to samo co ty. Do piwka lubię sobie zapalić. Tak na codzień to nie palę ale jak jest imprezka i kilka osób wkoło pali zawsze mnie kusi zeby się dołączyć.
Ale mam nadzieje, że jak teraz jest ten zakaz palenia w knajpach to będzie mnie okazji do kuszenia mnie i moze jakos wytrwam bez papierosa na imprezie
Ale mam nadzieje, że jak teraz jest ten zakaz palenia w knajpach to będzie mnie okazji do kuszenia mnie i moze jakos wytrwam bez papierosa na imprezie
-
koperkowa
nie palę i nie paliłam. z bardzo prostej przyczyny-papierosy są za drogie! no i poza tym po co jeszcze dobijać swoje zdrowie.
-
Cara
Pale tylko okazyjnie. Przy piwie
Co prawda moim zdaniem jest to ogromna głpota, ale mimo wszystko... do piwa po prostu lubie zapalic;)
-
nadia
Papierosy? No way. Wystarczy, że towarzystwo w jakim przebywam zazwyczaj pali, więc podwójnie truć się nie zamierzam.
A co do sposobów na rzucenie palenia:
- silna wola + duża motywacja
- stopniowe zmniejszanie dawek nikotyny
- akupunktura (podobno niektórym pomaga)
- hipnoza (też podobno pomaga)
Choć te w dwa ostatnie trudno uwierzyć, to prędzej uwierzę w nie niż w moc jakichś plastrów Niquitin i innych podobnych...
A co do sposobów na rzucenie palenia:
- silna wola + duża motywacja
- stopniowe zmniejszanie dawek nikotyny
- akupunktura (podobno niektórym pomaga)
- hipnoza (też podobno pomaga)
Choć te w dwa ostatnie trudno uwierzyć, to prędzej uwierzę w nie niż w moc jakichś plastrów Niquitin i innych podobnych...
-
Olka
Nie palę i bardzo się z tego cieszę, jak patrzę na ceny papierosów to się zastanawiam ile miesięcznie palacze wydają na ten nałóg 
-
yes_girl
Odświeżam temat - chciałam porozmawiać o elektronicznych papierosach. Czy któraś z was używa tego popularnego ostatnio wynalazku? Co możecie powiedzieć na temat ich działania? Cenowo z tego co wiem wychodzą korzystniej niż zwykle ale nie wiem do końca jak one smakują i czy opłaca się inwestować 
-
babyisback
Ja palę czasami, żebrane, sama raczej nie kupuję 
palenia nie można rzucić, można jedynie przestać palić
Mój znajomy zaczął zajadać jogurty activii żeby nie palić, potem kupował otręby, żeby coś chrupać, hihi, tak się wciągnął w błonnikowy biznes, że został konsultantem vitalio
:
a co do e-papierosów... nie próbowałam, więc nie wypowiem się
palenia nie można rzucić, można jedynie przestać palić
a co do e-papierosów... nie próbowałam, więc nie wypowiem się
-
dzo
babyisback a Ty jesteś następną spamerką vitalio ?
który Twój post nie przeczytam to wspominasz o tym dziadostwie :patyk
który Twój post nie przeczytam to wspominasz o tym dziadostwie :patyk
-
yes_girl
Jednak wolałabym żebyśmy rozmawiały na temat więc jeżeli któraś z was miała okazję spróbować elektronicznych papierosów to byłabym bardzo wdzięczna za opinie 
-
superpiekara
ja posiadam nawet dwa e-papierosy, ale niestety nie jestem z nich zadowolona... może i do organizmu wprowadza się dawkę nikotyny ale ja tego nie odczuwam tak jak przy z zwykłym papierosie, po za tym to jest czysta nikotyna, która wcale nie jest zdrowsza dla organizmu od tej z substancjami smolistymi! także zanim się kupi taki e-papierosa należy się dobrze zastanowić!