do piwka musi byc fajeczka:( na studiach się tego nauczyłam...bo wcześniej nie mogłam patrzeć na fajki... a może macie jakiś sposób na rzucenie palenia?papierosy
-
hanka32
Re: papierosy
Ja sobie trochę popalam bo paleniem nie mogę tego nazwać.Paczka papierosów starcza mi na tydzień i są to papierosy bardzo słabe i cieńkie LD AIR BLUE 
-
hanka32
Ha ha ha :patykevka pisze:tez se popalam zwlaszcz z hanka to wszystko jej wina hiiih![]()
![]()
-
meredith
Wy palaczki nie ładnie
-to dla każdej z Was he he
Ja nie palę
nigdy nie paliłam i jestem z tego dumna 
-to dla każdej z Was he he Ja nie palę
-
jagoda
też się nauczyłam popalać na studiach... w tym coś jest ale teraz nie palę już ponad cztery miesiące fakt faktem czasem mnie ciągnie do tego ale radzimy sobie i trzymamy abstynencję od papierosów
co jak co ale raczka już karmić nie będę ;P
-
Panna_M
Ja czasami sobie popalam :/
Zazwyczaj to jest jakaś impreza albo sytuacja w której jestem wkurzona
Jedna paczka swobodnie starczy mi na tydzień, lub nawet na więcej.
Próbowałam rzucić, al jakoś nie mam silnej woli... :/
Zazwyczaj to jest jakaś impreza albo sytuacja w której jestem wkurzona
Jedna paczka swobodnie starczy mi na tydzień, lub nawet na więcej.
Próbowałam rzucić, al jakoś nie mam silnej woli... :/
-
meredith
Może i miękka, ale zdrowa.evka pisze:Bo ty miekka jestes hihiihhi ci....o
-
Panna_M
taaa, ze zdrowiem to słusznie. Po papieroskach tak mi kondycja spadła że masakra 
-
agat
Oj... to ja się zaliczam do grona nielicznych - nigdy nie palących 
I dumna z tego jestem

I dumna z tego jestem
-
meredith
Czyli nie jestem samaagat pisze:Oj... to ja się zaliczam do grona nielicznych - nigdy nie palących
I dumna z tego jestem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ola33
Niestety palenie sprawia mi przyjemnosć chociaż myślałam, że po urodzeniu dziecka się wyzwolę. Ale niestety kiedy przestałam karmić natychmiast rzuciłam się na fajki. Nie pale dużo bo nie mam czasu no i nie pale w domu tylko wychodze na balkon. Kurcze wiem ,ze to niezdrowe ale ostatnio przeczytałam, że można troszkę zniwelować skutki palenia popijając tran - generalnie polecany palaczom bo dostracza jakieś potrzebne witaminki wiec pije tranik o smaku cytrynowym, popalam i czuje sie nieco rozgrzeszona - dobre co? 
-
Luśka
to są sztuczne papierosy , jak chcesz poczytać wiecej to odsyłam do strony : http://pl.wikipedia.org/wiki/E-papieros
-
nadiia24
Też sobie popalam od czasu do czasu
Ale jakieś lajtowe fajurki LD Cienkie Menthol 
-
Malina
Ja już nie palę,ale jak to się mówi e-palę
czyli palę elektroniczne papierosy już od jakiegoś czasu. Na początku było dziwnie. Musiałam się przyzwyczaić do innego filtra - wrażenie jest takie jakby się przez fifke paliło. Ale muszę powiedzieć ze jestem zadowolona. Zauważyłam ze pale jakby mniej bo nie pale do końca papierosa tylko ile mam ochotę. Poza tym co najważniejsze odzyskałam węch
nie śmierdzi w domu, włosy nie śmierdzą, ręce też nie. Luksus
Tematem zarazili mnie znajomi którzy palą e-papierosy od dawna. Polecili mi sklep gdzie kupiłam sobie zestaw startowy http://www.greensmoke.pl. Zadzwoniłam do nich i babka poradziła mi jaki zestaw dla siebie wziąć. Dostałam też kilka gratisów
Teraz dokupuje sobie tylko wkłady i liquid. A i kupiłam też sobie szpanerską metalowa papierośnice
i taki fajny uchwyt do ładowania. Używam go też do telefonu.
-
króliczek8982
Kiedyś podpalałam w gimnazjum,ale teraz już nie palę mój misiek nigdy nie palił papierosów.
A to dla was paczaczki
a macie hehe
A to dla was paczaczki
a macie hehe-
Amira
Ja kiedyś 20 lighty, później Westy Ice, później mentole, a teraz LM light.