Oralnie
Re: Oralnie
ja jestem tego zdania ze jesli sie kocha to zrobi sie wszystko, i jesli moje kochanie mi robi tam dobrze to czemu nie ja, czesto go budze w ten sposob ak mam ochote

Nie ma seksu bez oralu ;p
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Seks oralny jest bardzo przyjemny i nie tylko jako element pieszczot,ale także jako ten właściwy seks,każdy facet uwielbia kiedy jest pieszczony w ten sposób,zresztą kobiety także,bo to działa w dwie strony,skoda sobie tego odmawiać:)
-
natalkaDawidka
- Miła Kobietka
Do pieszczenia jej ustami możesz zabrać się bez pytania, najwyżej Cię zatrzyma i wtedy będzie trzeba pytać o zgodę. Ale lepiej najpierw spróbować, bo może ona to lubi, ale wstydzi się przyznać lub nie próbowała tego, a spodoba jej się. Jeżeli będzie potrzebna rozmowa z nią na ten temat, to radzę zapewnić, że nie będziesz oczekiwał rewanżu, oczywiście jeśli faktycznie nie będziesz go oczekiwał. 100% SZCZEROŚĆ.
Niektóre kobiety nie lubią tego, bo je to krępuje. Inne, np. moja przyjaciółka nie lubiła tego, bo jej partnerzy byli beznadziejni. W każdym razie warto zapytać, co jej się podoba, a co nie.
Jeśli chodzi o to, by ona zajęła się Tobą: Im bardziej będziesz naciskać, tym bardziej ona będzie się opierać, a nawet jeśli ulegnie, to poczuje się zgwałcona. Mówię Ci z własnego doświadczenia. Ja bardzo lubię obdarzać seksem oralnym, ale kiedy zaczynałam współżycie byłam zmuszana przez mojego byłego i on nic tym nie osiągnął poza moim zerwaniem z nim.
Następny facet nawet słowem nie wspomniał o lodzie i sama mu go zrobiłam, gdy miałam na to ochotę. Proponuję napomknąć lub nieco wyraźniej, lecz bez nacisku, stwierdzić, że lubisz pieszczoty tego typu, a potem cierpliwie czekać i nie wałkować w kółko tego tematu. Może Ci zrobi loda, może nie, ale na pewno jeśli Ci go zrobi, to zrobi go z własnej nieprzymuszonej woli i chęci, a nie z przymusu, co może zaowocować stałą praktyką takich zachowań w przyszłości. A jak będziesz ją zmuszał, no to wiesz, zrobi na odwal i nie będzie chciała do tego wracać.
Warto też ją wprost zapytać o stosunek do takich rzeczy.
Niektóre kobiety nie lubią tego, bo je to krępuje. Inne, np. moja przyjaciółka nie lubiła tego, bo jej partnerzy byli beznadziejni. W każdym razie warto zapytać, co jej się podoba, a co nie.
Jeśli chodzi o to, by ona zajęła się Tobą: Im bardziej będziesz naciskać, tym bardziej ona będzie się opierać, a nawet jeśli ulegnie, to poczuje się zgwałcona. Mówię Ci z własnego doświadczenia. Ja bardzo lubię obdarzać seksem oralnym, ale kiedy zaczynałam współżycie byłam zmuszana przez mojego byłego i on nic tym nie osiągnął poza moim zerwaniem z nim.
Następny facet nawet słowem nie wspomniał o lodzie i sama mu go zrobiłam, gdy miałam na to ochotę. Proponuję napomknąć lub nieco wyraźniej, lecz bez nacisku, stwierdzić, że lubisz pieszczoty tego typu, a potem cierpliwie czekać i nie wałkować w kółko tego tematu. Może Ci zrobi loda, może nie, ale na pewno jeśli Ci go zrobi, to zrobi go z własnej nieprzymuszonej woli i chęci, a nie z przymusu, co może zaowocować stałą praktyką takich zachowań w przyszłości. A jak będziesz ją zmuszał, no to wiesz, zrobi na odwal i nie będzie chciała do tego wracać.
Warto też ją wprost zapytać o stosunek do takich rzeczy.
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
To fakt,że akurat tutaj szczera rozmowa może pomóc i na pewno nie zaszkodzi wcześniej spróbować,bo naleganiem tylko zniechęcimy swoją partnerkę,obrzydzić jej seks oralny,a przecież daje on mnóstwo przyjemności:)