Oponka na brzuchu u szczupłej osoby
Oponka na brzuchu u szczupłej osoby
Hej dziewczyny! Od dziecka jestem bardzo szczupła, w dzieciństwie byłam wręcz kościotrupem. Z czasem moja figura nabrała kształtów i nieco się wypełniła, jednak nadal pozostałam szczupła. Jestem posiadaczką długich zgrabnych nóg natomiast martwi mnie mój brzuch. Nie jest on zalany tłuszczem, wręcz przeciwnie, twardy i zbity natomiast odstaje mi taka oponka pod pępkiem. Jak mogłabym ją usunąć? Dodam ze jestem osobą o dość dużym apetycie oraz bardzo dobrym metabolizmie:) znacie może też skuteczne sposoby na powiększenie bioder? Dziękuję bardzo za odpowiedzi:D
-
monika_lzy
- Miła Kobietka
Re: Oponka na brzuchu u szczupłej osoby
Jesli chodzi o biodra nie wiem zabardzo, ale o brzuch to polecam jazde na rowerze i dużo miłości w łóżku!
catering dietetyczny Warszawa
Ćwiczenia, inaczej się tego nie pozbędziesz.
Jeśli chodzi o biodra/uda, to rower i ćwiczenia na nogi z obciążeniem (wykroki, zakroki, przysiady). Co do oponki na brzuchu - też mam taki problem, jestem szczupła, ćwiczę, ale mam taką leciutką oponkę
mogę tylko potwierdzić, że regularne ćwiczenia cardio + wzmacniające dają efekty i jest coraz lepiej, więc proponuję wziąć się porządnie za trening, też te z obciążeniem 
"Wystarczy pleść jakieś głupstwa, których nikt nie może zrozumieć, a ludzie zrobią wszystko, czego od nich zażądasz." - Buszujący w zbożu
tvokazje
tvokazje