Sprawdzonie diety!
-
malbo
Sprawdzonie diety!
Sprawdzone diety! Polecam! Warto! --> treść zmieniona przez moderatora
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
agnesssic
diety odchudzajace;)
Absolwentka studiow inzynierskich na specjalnosci dietetyka ulozy tanio indywidualna zbilansowana diete odchudzajaca dostosowana do upodoban i stylu zycia zainteresowanych prosze o kontakt mailowy : [email protected]
Poza dieteami odchudzajacymi ukladam takze jadlospisy w wybranych jednostkach chorobowych jak cukrzyca, nadcisnienie, miazdzyca, nietolerancje pokarmowe, alergie pokarmowe i inne...
Pozdrawiam i zycze powodzenia w odchudzaniu:)
Poza dieteami odchudzajacymi ukladam takze jadlospisy w wybranych jednostkach chorobowych jak cukrzyca, nadcisnienie, miazdzyca, nietolerancje pokarmowe, alergie pokarmowe i inne...
Pozdrawiam i zycze powodzenia w odchudzaniu:)
-
Luśka
Re: diety odchudzajace;)
ja też jestem mgr inż. z dietetyki,jakby ktoś chciał dietę, za nie wygórowaną cenę:)
-
miskaklimek
Ja polecam kurs zdrowego odżywiania. Naprawdę super. W Krakowie możecie wypróbować to korzystając ze zniżki (fastdeal). Ja miałam dosyć duże problemy z wagą. Tam moje życie się odmieniło. Dziś ważę o 13kg mniej. Czuję się super. Nie mam żadnych problemów ze zdrowiem. Polecam.
-
Sylwia30
Najlepsza dieta!
Mam 31 lat,wiec diet stosowalam mnóstwo,niestety żadna nie przyniosła dłuzszych efektów do czasu diety opartej na spozywaniu produktów białkowych czyli jaj ,serów,bialego mięsa.Dziewczyny dieta naprawde skuteczna,bez głodu i jo jo,jesli ktos bedzie zainteresowany to oczywiscie napisze dokładniej:)
-
m.orkan
Re: Najlepsza dieta!
Poszukaj w internecie Diety "dukana" to dieta proteinowa składająca się z 4 etapów. 
-
agnesssic
Jadłospis na 7 dni w przypadku diety redukcyjnej (odchudzającej) 50zł.
Jadłospis na 14 dni w przypadku diety redukcyjnej (odchudzającej) 90 zł.
Jadłospis na 14 dni w przypadku diety redukcyjnej (odchudzającej) 90 zł.
-
aura
moim zdaniem tego typu diety pomagają na krótka metę, a jeżeli chce się skutecznie schudnąć, bez efektu jojo to powinno się iść na konsultację do profesjonalisty, dietetyk ustali nam indywidualną dietę, a do tego powie co i kiedy mamy ćwiczyć, przynajmniej tak jest w klinice diety Medlinea, a przy okazji można tam skorzystać z usług psychologa, także wydaje mi się, że takie odchudzanie da o wiele lepsze efekty
-
Kasia2
Szczerze mówiąc stosowałam dietę fizjologiczną i udało mi się schudnąć 8 kg.
Nadal jednak mam do zrzucenia kolejne 8
Dieta jest świetna w ogóle nie czujesz głodu, chyba pierwsza, która rzeczywiście działa.
Na prawdę polecam.
treść zmieniona przez moderatora
Proszę o nie spamowanie
Nadal jednak mam do zrzucenia kolejne 8
Dieta jest świetna w ogóle nie czujesz głodu, chyba pierwsza, która rzeczywiście działa.
Na prawdę polecam.
Proszę o nie spamowanie
-
ninka_niebieska
Dziewczyny.. dieta cud.. jeść wszystko a jak się schudnie to będzie cud
Myślę, że dieta, dietą.. aktywność fizyczna również swoją drogą, ale warto wesprzeć to wszystko dodatkowymi suplementami.. efekt będzie zdecydowanie szybciej widoczny i zadowalający.. Jeśli nie miałyście nigdy do czynienie z tego typu produktami to proponuję poczytać o suplementach właściwych do zażywania podczas stosowania diet odchudzających, a być może wybierzecie coś specjalnie dla siebie i okaże się to strzałem w 10. Ja przeczytałam kilka recenzji i opinii i jako sportowiec znalazłam dla siebie nie tylko wspomagacze na odchudzanie (bo tego narazie nie potrzebuję), ale również inne ciekawe suplementy, wspomagające moje treningi, wytrzymałość i regenerację 
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
ninka_niebieska
Gwarancji nigdy nie mamy.. to zalezy od naszego podejścia do sprawy i zaangażowania oraz silnej woli. Mimo to myślę, że sama dieta nic nam nie da. Nalezy pamiętać również o aktywności fizycznej, która jest niezmiernie potrzebna podczas odchudzania i stosowania diet. Ja również uważam, ze warto wspomagać każdą dietę suplementami, dzięki którym efekt widoczny jest znacznie szybciej i jest bardziej zadowalający. Polecam poczytać treść zmieniona przez moderatorarecenzje o suplementach, które wspomagają odchudzanie, a być może kiedyś zdecydujecie się na taki produkt. 
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
Hania26
Jeśli zastanawiacie się nad prawidłową dietą, polecam zapoznać się z artykułem treść zmieniona przez moderatora Przede wszystkim musicie sobie odpowiedzieć na parę ważnych pytań: tzn. co z moim zdrowiem? ile chcę schudnąć? Jak z uprawianiem sportu? Co lubię jeść? Wybór diety powinien być bardzo przemyślaną decyzją
!!
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
koperkowa
wg mnie najlepsza jest dieta 1000 kalorii.jesz co chcesz z tym ,że liczysz kalorie.
-
Justynka108
Witaj Sylwia30!
Czy mówisz o diecie opartej na nie łączenu? Kiedyś stosowałam taką w oparciu o nie łączenie węglowodanów z białkami. Była rzeczywiście super i właśnie mi o niej przypomniałaś. Ważyłam wtedy 48kg, przy wzroście 152cm, czułam się wspaniale. Jak to się stało, że zapomniałam??? Pozdrawiam!
Justynka108
Proszę nie spamować
Czy mówisz o diecie opartej na nie łączenu? Kiedyś stosowałam taką w oparciu o nie łączenie węglowodanów z białkami. Była rzeczywiście super i właśnie mi o niej przypomniałaś. Ważyłam wtedy 48kg, przy wzroście 152cm, czułam się wspaniale. Jak to się stało, że zapomniałam??? Pozdrawiam!
Justynka108
Proszę nie spamować
-
ewaewka
hm, ja była na Dunkanie, schudłam 17 kg, teraz jestem na 3 etapie, powoli mam już tego dość 
-
laleczka1123
Mam 20 lat i ważę ponad 60kg, pracuję jako sprzedawczyni w sklepie, marzę o tym żeby chociaż troszkę schudnąć. Proszę o poradę o jakąś dobrą dietę. POMÓŻCIE MI
-
speedy
Program Królów-przygotowali mi go w jedym ze Studio Zdrowia (ja byłam w Poznaniu na Bojanowskiego, generalnie jest ich więcej). Co tydz. stosuje się inny schemat żywieniowy. Do tego masaż na rolletic, oszczyszczanie i wspomaganie. W ciągu 9 tyg - 13 kg!
-
kreon001
jak ktoś nie chce płacić za usługi dietetyków to polecam stronę na której znajdziecie wszytsko na temat diet. oczywiście bezpłatnie:) treść zmieniona przez moderatora
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
Anastazja-A
Re: diety odchudzajace
Jeśli ktoś potrzebuje propozycji diet i szuka czegoś odpowiedniego dla siebie to na przykład na tej stronie http://www... treść zmieniona przez moderatora Generalnie, kwestia diet i odchudzania to bardzo wrażliwy temat i jak ze wszystkim - trzeba uważać
Sama stosowałam kilka diet, ale nigdy nie okazywały się skuteczne. Co prawda, nie chcę zgubić wielu kilogramów (tak sobie postanowiłam, że do wiosny zrzucę chociaż pięć
) - ale jednak
No i do diety oczywiście ćwiczenia fizyczne lub zabiegi kosmetyczne 
P.S. nie spamujemy na tym forum
P.S. nie spamujemy na tym forum
-
koperkowa
Re: diety odchudzajace
tak w ramach ciekawostki, ostatnio czytałam artykuł ,że furorę robi specyficzna "dieta" a mianowicie łykanie główek tasiemca...szok. czego ludzie nie wymyśla!
-
dzo
ale przy jakim wzroście ??laleczka1123 pisze:Mam 20 lat i ważę ponad 60kg, pracuję jako sprzedawczyni w sklepie, marzę o tym żeby chociaż troszkę schudnąć. Proszę o poradę o jakąś dobrą dietę. POMÓŻCIE MI
60 kg to nie jest tak dużo