Witam. Jestem w związku. Wydaje mi się że w udanym. Niestety jeden wątek bardzo mi przeszkadzała. Nietakt w zachowaniu kolegów mojego partnera.
Mój partner ma urlop a jeden z nich dzwoni by opowiedzieć co było w pracy. Nie patrząc że ma wolne. Jak pracowałam partner poprosil go by rano zadzwonił jak idą na rano bo ma problem ze wstawaniem. Teraz już jestem w domu. A on nadal dzwoni by spytać czy wstał. Czy on nie rozumie że teraz jestem i coś się zmieniło . Jak również jego dzwonienie mnie może budzić o 5 gdy ja nie muszę budzić się bo idę na 8. Czy koledzy nie widzą że nie powinni czegoś robić?
On i jego koledzy...
-
Małgorzata 787
- Jestem tu nowa :)
Re: On i jego koledzy...
Dopóki partner sam nie poinformuje kolegów żeby nie dzwonili itd to się nic nie zmieni.
I najwidoczniej właśnie partner nie odwolal wczesniejszej prosby o budzenie...więc noe do kolegów powinnaś mieć pretensje
I najwidoczniej właśnie partner nie odwolal wczesniejszej prosby o budzenie...więc noe do kolegów powinnaś mieć pretensje
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
barbaros.pio.70
- Miła Kobietka
Re: On i jego koledzy...
Porozmawiaj ze swoim partnerem, może on nie jest świadomy, że Ci to przeszkadza.