Od jakichś dwóch m-cy nęka mnie myśl, że coś złego się podziało z moimi hormonami. Mam prawie 20 lat. Wcześniej okres dostawałam mniej więcej co 36 dni, albo i więcej (nieraz 40, jak wynika z notatek z kalendarza), a teraz od 2 m-cy jest to 29 dni. Duża zmiana w bardzo krótkim czasie. Myślicie, że powinnam z tym iść do lekarza? Rok temu pani ginekolog bardzo się zdziwiła, jak usłyszała, że dostaję okres niejednokrotnie co 40 dni i chciała mi już wtedy zrobić badania, ale miałam infekcję pochwy i kazała się zgłosić za pół roku. Poszłam na studia no i na badania nie dotarłam do tej pory. Poradźcie coś, martwię się.
Okres szybciej niż zwykle.
Okres szybciej niż zwykle.
Hej 
Od jakichś dwóch m-cy nęka mnie myśl, że coś złego się podziało z moimi hormonami. Mam prawie 20 lat. Wcześniej okres dostawałam mniej więcej co 36 dni, albo i więcej (nieraz 40, jak wynika z notatek z kalendarza), a teraz od 2 m-cy jest to 29 dni. Duża zmiana w bardzo krótkim czasie. Myślicie, że powinnam z tym iść do lekarza? Rok temu pani ginekolog bardzo się zdziwiła, jak usłyszała, że dostaję okres niejednokrotnie co 40 dni i chciała mi już wtedy zrobić badania, ale miałam infekcję pochwy i kazała się zgłosić za pół roku. Poszłam na studia no i na badania nie dotarłam do tej pory. Poradźcie coś, martwię się.
Siła to zdolność przełamania czekolady na cztery kawałki i zjedzenia tylko jednego 
Re: Okres szybciej niż zwykle.
Moim zdaniem powinnaś iść do lekarza. Może to być początek jakiejś choroby, albo zwykły stres. Ale dla własnego dobra przejdź się na badania
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...