kłykciny :(
kłykciny :(
Dziewczyny jak można skutecznie zwalczyć kłykciny ? Ginekolog przepisał mi tylko maść ale nic nie schodzi 
Re: kłykciny :(
halooo jestescie ???KamaWIta pisze:Dziewczyny jak można skutecznie zwalczyć kłykciny ? Ginekolog przepisał mi tylko maść ale nic nie schodzi
Współczuję. NIe mam pojęcia ale leczenie pewnie jest dłuższe.
-
Asia44
KamaWIta - niestety leczenie tylko za pomocą maści raczej nie przyniesie efektów. Niestety, kłykciny są bardzo trudną do wyleczenia chorobą i najczęściej konieczne są tu zabiegi polecająca na zamrażaniu brodawek bądź wycinaniu zmian - wszystko zależy od stadium choroby, czyli stopnia jej zaawansowania. Różne metody leczenia kłykcin są dokładnie opisane na stronie . Zdecydowanie powinnaś też ponownie odwiedzić lekarza i poinformować go, że maść nie przynosi efektów.
Ostatnio zmieniony pt wrz 06, 2013 3:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Cześć dziewczyny
Jakiś cZas temu pisałam do Was z moim problemem, którym były kłykciny.. Pani ginekolog kazała mi tylko smarować maścia ale niestety nic nie pomagała. W internecie wyczytałam ze jest Mydełko Naturalne z Nanosrebrem i pomaga ba takiego typu m.in. choroby, więc czym prędzej pobiegłam do apteki po nie ale w cuda nie wierzyłam . Dzisiaj po kilku miesiącach po kłykcinach nie ma śladu.. to mydełko naprawdę pomogło. Wam też polecam spróbować bo koszt jest mały a może naprawdę pomóc.