kłykciny :(

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
KamaWIta
Miła Kobietka

kłykciny :(

Post autor: KamaWIta »

Dziewczyny jak można skutecznie zwalczyć kłykciny ? Ginekolog przepisał mi tylko maść ale nic nie schodzi :(
KamaWIta
Miła Kobietka

Re: kłykciny :(

KamaWIta pisze:Dziewczyny jak można skutecznie zwalczyć kłykciny ? Ginekolog przepisał mi tylko maść ale nic nie schodzi :(
halooo jestescie ???
pannaM
Miła Kobietka

Post autor: pannaM »

Współczuję. NIe mam pojęcia ale leczenie pewnie jest dłuższe.
Asia44

Post autor: Asia44 »

KamaWIta - niestety leczenie tylko za pomocą maści raczej nie przyniesie efektów. Niestety, kłykciny są bardzo trudną do wyleczenia chorobą i najczęściej konieczne są tu zabiegi polecająca na zamrażaniu brodawek bądź wycinaniu zmian - wszystko zależy od stadium choroby, czyli stopnia jej zaawansowania. Różne metody leczenia kłykcin są dokładnie opisane na stronie . Zdecydowanie powinnaś też ponownie odwiedzić lekarza i poinformować go, że maść nie przynosi efektów.
Ostatnio zmieniony pt wrz 06, 2013 3:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
KamaWIta
Miła Kobietka

Cześć dziewczyny :) Jakiś cZas temu pisałam do Was z moim problemem, którym były kłykciny.. Pani ginekolog kazała mi tylko smarować maścia ale niestety nic nie pomagała. W internecie wyczytałam ze jest Mydełko Naturalne z Nanosrebrem i pomaga ba takiego typu m.in. choroby, więc czym prędzej pobiegłam do apteki po nie ale w cuda nie wierzyłam . Dzisiaj po kilku miesiącach po kłykcinach nie ma śladu.. to mydełko naprawdę pomogło. Wam też polecam spróbować bo koszt jest mały a może naprawdę pomóc.
ODPOWIEDZ