Okres czy ciążą?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
madziula123
Jestem tu nowa :)

Okres czy ciążą?

Post autor: madziula123 »

Witam,
Mam takie problem , dzisiaj pojawiło się u mnie krwawienie tylko że to dopiero 22 dzień cyklu , nigdy tak wcześnie nie dostawałam okresu , boję się bo wcześniej współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia z tym że to był seks przerywany , chłopak wyszedł ze mnie przed wytryskiem . Czy to jest możliwe żebym już dostała okres czy powinnam zacząć się bac ?
halka90
Jestem tu nowa :)

Re: Okres czy ciążą?

Post autor: halka90 »

Głupota... dlaczego bez zabezpieczeń? Czy chłopak nie wiem, że przed wytryskiem wydziela się z członka wydzielina, która może zawierać śladowe ilości plemników?
Trzeba segregować śmieci - to jest pewne. Niestety, większość z nas w domu ma tylko jeden pojemnik na śmieci do którego wrzucane są wszystkie rodzaje śmieci. Odwiedzając sklep z pojemnikami na śmieci które możesz zakupić przez internet, możesz zaopatrzyć się w różne pojemniki na śmieci na różne typy odpadów. Nie ma co zwlekać ;)
Irina
Miła Kobietka

Re: Okres czy ciążą?

Post autor: Irina »

Bać to byś się mogła gdyby spóźniał CI się okres, jeśli pojawiło się krwawienie, to na pewno nie jesteś w ciąży.
ODPOWIEDZ