Okres 2dniowy
Okres 2dniowy
Hej wszystkim. Zakładam wątek bo bardzo mnie niepokoi a raczej zastanawia to co się dzieje. Staramy się z chłopakiem o drugie dziecko 2 miesiące temu odstawilam plastry anty pierwszy okres po plastrach dostałam normalnie 5 dni leciało drugi zaś Teraz 25ego pierwszy dzień leciało dość drugi już mało co i na tym się zakończyło. Nigdy tak nie miałam ale to nigdy że okres tylko 2 dni trwał. Kochalismy się 18dnia i 21 ego. Od 1ego dnia okresu. Test zrobiłam po 2 tyg i wyszedł negatywny. Mam ból krzyża, piersi jak i brzuch swedza trochę. Temperatura w pochwie 38. Od papierosów mnie odrzucilo. Lekkie zawroty głowy i wczoraj klul mnie prawy jajnik. Chyba jutro pójdę zrobić betę bo nie wytrzymam w niepewności czekać do końca miesiąca czy okres się pojawi czy nie
Re: Okres 2dniowy
Odstawiłaśplastry do których organizm zdążył się przyzwyczaić.. teraz od nowa musi sobie hormony uregulować stąd zapewne takie akcje z okresem.
Ale żeby się upewnić co i jak najlepiej wybrać się do ginekologa.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Byłam wczorajJamelia pisze:Odstawiłaśplastry do których organizm zdążył się przyzwyczaić.. teraz od nowa musi sobie hormony uregulować stąd zapewne takie akcje z okresem.
Jeśli starasz się o dziecko, to warto zacząć również monitorować swój cykl. Ja przed ciążami korzystałam z komputera cyklu myway, który wyznaczał mi dni płodne na podstawie temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego. Dziś mam dwójkę dzieci, a on służy mi jako naturalna antykoncepcja plus prezerwatywa. Do hormonów nie wróciłam. Kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.
Już jest ciąża
mamy 13 tygodni
chłopczyk praw
Dla starających się polecam Afrodytę tester owulacyjny ze śliny jest niedrogi, wielkości szminki wystarczy zaledwie kilka kropel śliny. Jestem bardzo zadowolona w dosłownie chwilę, wiem czy mam płodny czas.
Wydaje mi się że to wszystko zależy od organizmu kobiety. Ja stosowałam belarę przez dłuższy czas i nie musiałam długo czekać aby zajść w ciążę. W drugim miesiącu od odstawienia zaszłam. Także nie można martwić się na zapas. Im mniej będziesz nad tym myśleć tym szybciej zajdziesz 
Ola gratulacje!

Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
DziękujeJamelia pisze:Ola gratulacje!![]()
Ja w czasie starań korzystałam z komputera cyklu myway, który wyznaczał moją owulację na podstawie temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego. Dziś mam go i wykorzystuje jako naturalną antykoncepcję plus prezerwatywę. Do hormonów nie wrócę!