Powiem wprost, 3 razy partner robił mi dobrze palcami, ale ja nigdy mu jeszcze nic nie robiłam nawet rąk mu tam nie wkładałam. ostatnio przy podobnej sytuacji, też zaczał robić mi, ale po kilku sekundach przestał jak zobaczył że sprawia mi to przyjemność. i położył się normalnie na łóżku patrząc na mnie. myślicie że to jakaś oznaka że chce też tego samego ? Prosze o normalne odpowiedzi. bo naprawdę nie wiem co powinnam mu zrobić.
Dziwne zachowanie partnera
-
kochamjareda
- Jestem tu nowa :)
Dziwne zachowanie partnera
Witam was forumowiczki. jestem tu nowa i mam do was pytanie. od pewnego czasu mam chłopaka i pewnie będe częściej do was wpadać z pytaniami 
Powiem wprost, 3 razy partner robił mi dobrze palcami, ale ja nigdy mu jeszcze nic nie robiłam nawet rąk mu tam nie wkładałam. ostatnio przy podobnej sytuacji, też zaczał robić mi, ale po kilku sekundach przestał jak zobaczył że sprawia mi to przyjemność. i położył się normalnie na łóżku patrząc na mnie. myślicie że to jakaś oznaka że chce też tego samego ? Prosze o normalne odpowiedzi. bo naprawdę nie wiem co powinnam mu zrobić.
Re: Dziwne zachowanie partnera
Hmm wydaje mi sie ze jest to oznaka tego ze tez by czegos chcial. Pewni boi sie Twojej reakcji dlatego niepowie wprost. Zreszta chyba glupio by to zabrzmialo jak by powiedzial "zrob mi to i to". Naatepnym razem jak bedziecie sie calowac poloz swoja reke na jego spodniach "w tamtym miejscu" i zacznij masowac. Wykonuj ruchy w gore i w dol delikatnie dociskaj, mozesz robic to samo jak bedzie w samej bieliznie. Zaczekaj i obserwuj jego reakcje. Z kolejnymi takimi zblizeniami mozesz np. Zdjac mu bokserki i zrobic loda, ale nie wiem ile jestescie razem i czy juz na taki etap jest ten odpowiedni moment. O tym jak robic loda jest mnostwo poradnikow w internecie - moge powiedziec ze sprawdzone i daja rezultaty w postaci blogiego usmiechu na ustach partnera 
PS nigdy nie pomyslalas zeby jakos mu sie odwdzieczyc za sprawiona sobie przyjemnosc?
PS nigdy nie pomyslalas zeby jakos mu sie odwdzieczyc za sprawiona sobie przyjemnosc?
-
karolinq12
- Miła Kobietka
Re: Dziwne zachowanie partnera
wydaje mi sie ze tez by chciał. sama to lubisz, wiec on moze tez chcialby 
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)