Powiększanie penisa

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Allie
Fajna Kobietka

Powiększanie penisa

Post autor: Allie »

Dziewczyny weźcie ratujcie bo mójmaż uparł sie,ze wybierze się na operację powiększania penisa. No nie ma dużego penisa, trzeba to przyznać ale przecież seks to nie wszystko. MOzna zaspokajać kobietę innyim sposobami.Językiem, palcami a nie tylko penisem.

Nie wiem czy już się na to zapisał czy nie. Każda rozmowa kończy się kłótnią.Może macie jakieś rozeznanie w temacie.Czy można powiększyć penisa innymi sposobai niż operacją? :(
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Powiększanie penisa

Post autor: redorange666 »

Nie nie można... A do tego może się okazać że po operacji nie będzie działać, poza tym długo dochodzi się siebie po takim zabiegu i jest bolesna rekonwalescencja.
Awatar użytkownika
actress
Miła Kobietka

Post autor: actress »

Sa tabletki, ale ty posłuchaj mnie kochana. Nie wiesz jak to jest byc facetem, wstyd mu ze musi cie zaspokajac palcem czy jezykiem, nie dziw się, przekonaj go do tabletek na powiekszenie penisa
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Post autor: Pena »

Popieram. Tylko proponuję sbie poczytać opinie o tabletkach bo jest ich wiele w sieci. Nie kupujcie tych z nieznanego źródła bo jest ich bardzo wiele i niektóre mogą nie mieć działania Albo co gorze mogą mieć jakieś negatywne skutki a tego raczej nie chcielibyście.... Polecane są Penilarge. Myśle,ze mogę tutaj napisać bo jest to forum anonimowe. Mój mąż go przyjmował ;) I efekty całkiem całkiem a wariat również zastanawiał się nad operacją.
Iwona
Jestem tu nowa :)

Post autor: Iwona »

Ale poco wam ten wielki penis chyba nigdy nie zrozumiem, do zaspokojenia kobiety, i ciazy penisa chwyta kilka cm. po co jeszcze 20cm?
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Tak samo można zapytać po co powiększacie cycki???
Awatar użytkownika
Onlla
Miła Kobietka

Post autor: Onlla »

Mój facet też ma kompleksy na tym punkcie. W sensie, nie przyznaje się do tego wprost, ale daje do zrozumienia, że nie jest zadowolony z wielkości swojego penisa.
Operacja odpada, ale gdyby udało się jakoś farmakologicznie to załatwić i do tego bez efektów ubocznych - hmm, to w zasadzie czemu nie?
Allie
Fajna Kobietka

Post autor: Allie »

Widziałam ostatnio pewien artykuł o operacji i mówili,ze jest to generalnie bardzo niebezpieczne Muszę u to dać i niech sobie poczyta. Może to go odrzuci.
Te penilarge są na receptę? Trzeba iść do lekarza aby je dostać? No i napisz jeszcze jakie było powiększenie :P
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Post autor: Pena »

Nie wiem jakie dokładnie bo nie mierzyliśmy. Może on sobie zmierzył ale mi nie powiedział :P Podejrzewam,żę to było tak ok 3 cm na długości czyli nie tak źle....No na pewno więcej niż było bo różnicę się widzi i w sumie czuje.
Penilarge nie jest na receptę. Nie wiem czy jest w sklepach stacjonarnych ale jest w wielu internetowych. Wystarczy sobie wpisać nazwę w google i wyskoczy Ci lista.
Klara668

Post autor: Klara668 »

Głowa mnie boli od czytania tego :p Chce się powiedzieć na "Chuj" to wszytko :p
Kate6969
Miła Kobietka

Post autor: Kate6969 »

Może jakies pompki? Np.: https://sensualmadness.pl/32-pompki
Jawa66

Post autor: Jawa66 »

Dziewczyny!

Ta sama sytuacja. Facet uparł się, że musi coś z tym zrobić i z jednej strony to rozumiem, bo faktycznie jest poniżej średniej, ale... w sypialni jest ok. Nie chciałabym, aby poddawał się jakimś zabiegom, bo to zawsze jakieś ryzyko. Poza tym – to spore koszty.

Z kolei naturalne rozwiązania nie przekonują skutecznością. Do jakiego lekarza z takim problemem? Seksuolog? Psycholog? Urolog? Do kogo powinien się umówić, aby omówić problem?
Zamówiłam ten produkt swojemu facetowi https://expansil.pl
kosiugvk

Post autor: kosiugvk »

Kurcze może wizyta u seksuologa by mu pomogła. Wydaje mi się, że to może być jednym z wyjść.
cateringkawowy

Post autor: cateringkawowy »

to raczej kwestia tego co siedzi w głowie
inzynierwolski

Post autor: inzynierwolski »

chce iść na operację , serio???. Nie boi się ? a jak mu uszkodzą i nie będzie miał wcale erekcji ?!!!. Ja boję się iść na operację na zwykłą przepuklinę pachwinową bo boję się żeby czegoś nie zmajstrowali przy członku a tu powiększanie penisa. Słuchaj ja powiększyłem swojego wacka tabletkami Maxorman można je kupić w Polsce w internecie. Jestem z rezultatu zadowolony mimo że sądzę że operacja dałaby więcej ale mam za to bez żadnych skutków ubocznych. Ja staram się od lekarzy trzymać z daleka bo wiem jakie to paproki są.
brunos

Post autor: brunos »

w punkt. Tabletki z ATC najskuteczniejsze jak na razie związki na powiększenie penisa działają. Przykładowo ten Maxorman właśnie.
giber

Post autor: giber »

działa ten maxorman ]:-)
ODPOWIEDZ