ogromny problem z erekcją i prezerwatywą

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Twiggy

Próbujcie do skutku.

Post autor: Twiggy »

Przede wszystkim poradziłabym Ci, abyś poprosiła chłopaka żeby zastanowił się czy na pewno nie wie skąd ta jego niechęć do prezerwatyw. To wydaje się banalne, ale może uważa że głupio "wygląda" z prezerwatywą? A może krępuje się ją zakładać? Porozmawiajcie szczerze, ale tak naprawdę - myślę że warto.
Poza tym, spróbuj Ty założyć prezerwatywę. Może to podziała :)
Przyszedł mi jeszcze do głowy pewien pomysł, trochę desperacki ale jeśli nic nie pomoże, czemu nie? Spróbujcie takiego szybkiego seksu, może rzeczywiście chłopak nie wytrzymuje długo napięcia. Rozumiem, że jeśli jesteś dziewicą może być to dla Ciebie duży problem, ale warto kombinować.
Trzymam za Was kciuki, jakkolwiek głupio to brzmi =D
ABCbielizny

Re: ogromny problem z erekcją i prezerwatywą

Post autor: ABCbielizny »

Wątpie żeby facet to wiedział. Jestem raczej zdania,że to tylko i wyłącznie wynik stresu,niczego więcej. Boi się "nowej" partnerki i jej ciała. Może oczywiście wchodzić w grę również spadek napięcia i mniejsze podniecenie. To bardzo częsty objaw.
basinka

Post autor: basinka »

to raczej problem o podłozu psychicznym
metka

Post autor: metka »

Bez tabletek się nie obejdzie. Niech zakłada prezerwatywe ale łyka viagre to wtedy nie opadnie. Powodzenia
BabskieSprawy.pl
Administrator

Post autor: BabskieSprawy.pl »

Tak, młody chłopak i niebieskie tabletki, no bez przesady.

Niech on spróbuje się wyluzować, nie myśleć o tym co robi, i może ty mu nie patrz na ręce w momencie zakładania gumki, odwróć się i czekaj na niego :)
Awoqa

Post autor: Awoqa »

Nawet kiedyś artykuł był na ten temat, w którym twierdzono, iż facet podczas zakładania gumki czuje się całkowicie nie atrakcyjny. Możesz się odwrócić, żeby nie czuł dyskomfortu, a jeszcze lepiej zacząć go pieścić i szeptać do ucha sprośne rzeczy. Niebieskie pigułki to może niekoniecznie, zwłaszcza, że młody jest.
wiecznadieta

Post autor: wiecznadieta »

Wydaje mi się, ze się przyzwyczai, mój też tak miał na początku, obecnie wszystko jest ok. a próbowałaś stosować jakieś testy, testery owulacyjne? teraz są nawet takie na ślinę. Dadzą Ci pewność, że nie masz dni płodnych, może wtedy będzie lepiej się chłopakowi wyluzować...zawsze możesz spróbować. Obecnie właśnie kiedy mam dni niepłodne, robimy to bez prezerwatywy, w dni płodne z.
nina19

Post autor: nina19 »

Mój ukochany nie potrzebuje takich środków, więc nie stosował.
golden_eye

Post autor: golden_eye »

Jest teraz w sprzedaży nowy suplement diety na potencję - SPAM, który poprawia komfort życia seksualnego. Wspomaga potencję, wydłuża erekcję, opóźnia wytrysk i pomaga zachować prawidłową aktywność hormonalną. Jest na bazie naturalnych składników, więc jest całkowicie bezpieczny.
Ostatnio zmieniony pt paź 11, 2013 10:03 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Kurcze mojemu facetowi nie mogę nic zarzucić więc ciężko mi będzie CI pomóc...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
ODPOWIEDZ