Czarne myśli

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Rebla
Miła Kobietka

Czarne myśli

Post autor: Rebla »

Wszystko nasiliło się po moich urodzinach o których zapomniał ... tłumaczył się że on tylko byłej pamięta bo ma łatwą datę !. Chodzi o to że ja byłam dziewicą a on w wieku w którym ja jeszcze nie wiedziałam co to seks dotykał się w intymnych miejscach ze swoimi partnerkami, a potem spróbował seksu... Ja byłam zielona, nie wiedziałam nic na temat seksu, nie miałam nigdy chłopaka, nie trzymałam się za rękę, nie przytulałam i nie całowałam aż do 19 roku życia, kiedy to poznałam właśnie jego. Powiedział mi o swoich byłych ... długo trwało zanim się przemogłam go pocałować, czy przytulić a co do zbliżenia to do 2 lat to trwało. Ostatnio zdałam sobie sprawę że pomimo tego że jesteśmy ze sobą długo to ja mam często obrzydzenie jak kładę się obok niego, myślę o tych jego podbojach , o tym seksie i jest mi niedobrze na sama myśl. Zastanawiam się czy mnie porównuje do byłej, czy jestem lepsza w łózko od niej czy mu z nią było lepiej...Gdy się kochamy ... myślę o tym jak on był w niej, w taki sam sposób w jaki jest teraz we mnie... doprowadza mnie to do szału. Nie potrafię przestać o tym myśleć...jestem zła na niego że był taki lekkomyślny, ze robił takie paskudne rzeczy ... jestem wściekła na siebie że ja nie korzystałam tak z życia i że on nie wie przez co ja przechodzę.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: Czarne myśli

Post autor: mycha25 »

To może porozmawiaj z nim na ten temat skoro on nie wie co ty czujesz.Wiesz,każdy ma jakąś przeszłość a Ty zaczynając się z nim spotykać,tak jakby to zaakceptowałaś.Nie można cofnąć tego co było,można tylko poprawić to co jest i co będzie.Rozmowa jest niezbędna.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

mycha25 pisze:To może porozmawiaj z nim na ten temat skoro on nie wie co ty czujesz.Wiesz,każdy ma jakąś przeszłość a Ty zaczynając się z nim spotykać,tak jakby to zaakceptowałaś.Nie można cofnąć tego co było,można tylko poprawić to co jest i co będzie.Rozmowa jest niezbędna.
Zgadzam się. Wiesz myślę, że to tylko kwestia tego, że to Twój pierwszy mężczyzna. Kiedyś też miałam podobne myślenie (chociaż nie aż tak "zaawansowane" ;-) ). Koniecznie porozmawiajcie o tym! :-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Rebla
Miła Kobietka

Post autor: Rebla »

No dobrze, ale mam pytanie co da mi rozmowa z nim na ten temat ?. Na pewno pomyśli że zarzucam mu rozwiązłość, będzie mu przykro, nie chce go urazić.
nina19

Post autor: nina19 »

Powiedz mu to, co nam tutaj napisałaś.
A jeżeli wiedziałaś, że taki jest to dlaczego brnęłaś w ten związek. No chyba, że się zmienił i żałuje tamtego.
Ja nigdy nie związałabym się z lovelasem.
No ale Ty to zaakceptowałaś i nie powinnaś teraz mieć pretensji do niego.
ODPOWIEDZ