ogromny problem z erekcją i prezerwatywą
-
aniamania
Mój facet nie ma wzwodu:(
Witam
Mam do was bardzo ważne pytanie ,czy mężczyzna którejś z was próbował już może środków wspomagających potencję ?Chodzi mi o jakieś preparaty doraźne ,dostępne w aptece bez recepty...bardzo proszę o jakies podpowiedzi i zapraszam do dyskusji:)
Mam do was bardzo ważne pytanie ,czy mężczyzna którejś z was próbował już może środków wspomagających potencję ?Chodzi mi o jakieś preparaty doraźne ,dostępne w aptece bez recepty...bardzo proszę o jakies podpowiedzi i zapraszam do dyskusji:)
-
Luśka
Re: Mój facet nie ma wzwodu:(
mój mężczyzna spisuje się na medal:) więc nie moge niestety Ci pomóc:(
-
hanka32
Mój mąż niestety też nie potrzebuje żadnych wspomagaczy seksualnych.Lekarstwem dla niego jestem ja i narazie skutkuje niezawodnie

-
kinius33
My też nie mamy takich problemów, ale kiedyś mój narzeczony sprzedawał produkty na powiększenie piersi, afrodyzjaki itd. i między innymi Vialafil. To jest odpowiednik Viagry tyle że nie oddziałowuje negatywnie na serce.aniamania pisze:Witam
-
aniamania
No właśnie ,a wiem ,że niektóre z tych preparatów ,mają ograniczoną ilośc przeciwwskazań do stosowania i można je spokojnie kupić a w aptece bez recepty.
-
Panna_M
Jest takie coś jak "Kamagra Oral Jelly", bo moja koleżanka chciała wypróbować to na swoim, no i działa... wzwód następuje po ok. połowie godziny, i bardzo długo trzyma. Jest chyba dostępne w aptece. Kamagra to podobo jakiś płyn w takiej saszetce, podobno słodki 
-
aniamania
Kamagra to jedna propozycja ,ale szczerze to chyba zamawia się go przez internet ,a ja wolała bym coś z apteki...to zawsze pewne źródło:)
-
hetera
Możecie spróbować tabletek ziołowych. Widziałam takie w aptekach. Przez internet też dostępne. Np. VP RX lub Enhance9. Jak to na prawdę pomaga do końca nie wiem. Ale na pewno nie zaszkodzi, bo to zioła.
-
Fermia
Nie mozesz nawet mysleć, ze go nie kręcisz. To moim zdaniem zle i facet moze to wyczuc, co nie pomoze Tobie i Jemu.
I tak nawiasem mowiac, to polecił Wam to jakas znajoma osoba? Sama niestety z mezem mam problem...
I tak nawiasem mowiac, to polecił Wam to jakas znajoma osoba? Sama niestety z mezem mam problem...
-
fishi
a może twój facet pali trawę? Zbyt duże "spożycie" często powoduje problemy z erekcją
-
serenakkk
ogromny problem z erekcją i prezerwatywą
witam
mam poważny problem z moim chłopakiem
jest on moim pierwszym partnerem seksualnym, jestem dziewicą a on przede mna mial jedna partnerke z ktora uprawial pelny stosunek. jesteśmy ze sobą dość długo i od jakiegoś czasu jesteśmy oboje zdecydowani na rozpoczęcie współżycia. jako metodę antykoncepcji mamy zamiar stosować jedynie prezerwatywy oraz kochac sie tylko w moich dniach nieplodnych, poniewaz nie moge zazywac srodkow hormonalnych. ostatnio kiedy doszlo miedzy nami do zblizenia i mielismy zamiar sie kochac okazalo sie, ze mimo dlugiej gry wstepnej i silnego podniecenia chlopaka po zalozeniu prezerwatywy jego erekcja opada. porozmawialismy na ten temat i powiedzial mi ze z poprzednia dziewczyna tylko za pierwszym razem udalo mu sie kochac w prezerwatywie, natomiast juz za drugim razem jego erekcja opadla w czasie stosunku, potem kochali sie bez prezerwatywy. powiedzial mi ze to dla niego duzy problem i "nie moze zniesc gumki na sobie". ja nie moge sobie pozwolic na seks bez zabezpieczenia, hormony odpadają. dodam że wczesniej zadna z partnerek nie doprowadzila go do orgazmu ani ręką ani pieszczotami oralnymi a mi sie to po jakims czasie udalo samą ręką mimo mojego niedoswiadczenia, po prostu nauczylam sie jego ciala. z czego moze wynikac problem mojego chlopaka, czy moze to byc jakas choroba czy ma to podloze psychiczne i jak mamy temu zaradzic zby moc sie kochac? z góry dziękuje za rady ;*
mam poważny problem z moim chłopakiem
jest on moim pierwszym partnerem seksualnym, jestem dziewicą a on przede mna mial jedna partnerke z ktora uprawial pelny stosunek. jesteśmy ze sobą dość długo i od jakiegoś czasu jesteśmy oboje zdecydowani na rozpoczęcie współżycia. jako metodę antykoncepcji mamy zamiar stosować jedynie prezerwatywy oraz kochac sie tylko w moich dniach nieplodnych, poniewaz nie moge zazywac srodkow hormonalnych. ostatnio kiedy doszlo miedzy nami do zblizenia i mielismy zamiar sie kochac okazalo sie, ze mimo dlugiej gry wstepnej i silnego podniecenia chlopaka po zalozeniu prezerwatywy jego erekcja opada. porozmawialismy na ten temat i powiedzial mi ze z poprzednia dziewczyna tylko za pierwszym razem udalo mu sie kochac w prezerwatywie, natomiast juz za drugim razem jego erekcja opadla w czasie stosunku, potem kochali sie bez prezerwatywy. powiedzial mi ze to dla niego duzy problem i "nie moze zniesc gumki na sobie". ja nie moge sobie pozwolic na seks bez zabezpieczenia, hormony odpadają. dodam że wczesniej zadna z partnerek nie doprowadzila go do orgazmu ani ręką ani pieszczotami oralnymi a mi sie to po jakims czasie udalo samą ręką mimo mojego niedoswiadczenia, po prostu nauczylam sie jego ciala. z czego moze wynikac problem mojego chlopaka, czy moze to byc jakas choroba czy ma to podloze psychiczne i jak mamy temu zaradzic zby moc sie kochac? z góry dziękuje za rady ;*
-
ABCbielizny
Re: ogromny problem z erekcją i prezerwatywą
To na pewno nie jest choroba, o tym możesz zapomnieć. Wydaje mi się że ma to podłoże tylko i wyłącznie psychicznie. A Twój chłopak nie może mieć erekcji, ponieważ stresuje go myśl o tym że ma na sobie prezerwatywę.
Załóżcie ją w stanie wzwodu i dalej podniecaj go pieszczotami,mów do niego bardzo spokojnie i namiętnie. To musi podziałać.
Załóżcie ją w stanie wzwodu i dalej podniecaj go pieszczotami,mów do niego bardzo spokojnie i namiętnie. To musi podziałać.
-
fonek
To nie jest choroba, to raczej coś co nigdy nie udało mu się zrobić
musicie próbować aż do skutku, kupcie zapas prezerwatyw i do dzieła 
-
mis11
Albo sprawa za dlugiej gry. Erekcja czasem mięknie po zbyt długin napieciu. A poza tym moze nie potrafi zakladac gumy, sprawia sam sobie bol i stad taki objaw. Niech kupi gumek za 100zł i trenuje, z Tobą i bez Ciebie
-
eta
sorki że sie tak zapytam próbowaliście różnych gumek?? są tez bardzo cienkie...
On sie może kochać tylko bez gumki... niech idzie do lekarza...
a może mu opada bo za bardzo myśli o tym by mu stał ?? sorki za szczerość... no ale ten tekst "nie mogę sie kochać w gumkach" mnie rozśmieszył, a bawił dziecko będzie kto??
a ty go podniecasz w ogóle?
On sie może kochać tylko bez gumki... niech idzie do lekarza...
a może mu opada bo za bardzo myśli o tym by mu stał ?? sorki za szczerość... no ale ten tekst "nie mogę sie kochać w gumkach" mnie rozśmieszył, a bawił dziecko będzie kto??
a ty go podniecasz w ogóle?