ODŻYWKA DO WŁOSÓW - KTÓRA NAJLEPSZA?
-
zajkajulia
- Jestem tu nowa :)
Re: ODŻYWKA DO WŁOSÓW - KTÓRA NAJLEPSZA?
Włosy w czasie zimy potrzebują specjalnej pielęgnacji.
Zobacz jak dbać o włosy SPAM
Warto też wypróbować olej kokosowy SPAM
ma on właściwości nabłyszczające i odbudowujące.
Zobacz jak dbać o włosy SPAM
Warto też wypróbować olej kokosowy SPAM
ma on właściwości nabłyszczające i odbudowujące.
Ostatnio zmieniony śr gru 11, 2013 3:38 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
- malinka 61
- Kobietka Expert
Za miesiąc napisze wam jak działa ta maseczka Biovax , rozpoczęłam kurację , ale na efekty trzeba oczywiście poczekać ,włosy są ładne , mięciutkie , ja olej kokosowy długo stosowałam 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Jeśli chodzi o olej kokosowy, to dla mnie najlepszy jest pure fiji. Teraz w dodatku jest promocja -20% na wszystko, na ich stronce 
Malinka, koniecznie, bo jestem ciekawa efektów 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- McGilbert1821
Ja polecam Oilmedica Olej kokosowy + 8 olejów
wspaniała dawka witamin i odżywienia dla włosów:)
- malinka 61
- Kobietka Expert
Po prawie dwóch miesiącach stosowania BIOVAX muszę stwierdzić że jest jak dla mnie bardzo dobra , włosy prawie mi przestały wypadać , więc dalej będę ją stosowała , trochę zaczęły mi się przetłuszczać ale najważniejsze że już są mocniejsze . 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Polecam odżywkę Lavera do zniszczonych włosów z różą, olejami z awokado i makadamia - świetnie nawilża włosy, w dodatku zawiera dużo naturalnych wyciągów i olejków roślinnych, nie zawiera parabenów ani silikonów 
-
Adwokatka1
olejek rycynowy i jajko to najlepszy sposób. Super odżywia włosy, moim zdaniem to najlepszy sposób.
http://www.sklepaktywni.pl/
Polecamy odżywkę do włosów Matrix Total Results Moisture. Jest to doskonały produkt, dzięki któremu włosy stają się silne, jedwabiste w dotyku i mocno nawilżone. Kosmetyk bardzo ładnie pachnie i jest wydajny. Ułatwia też rozczesywanie włosów.
Ja używam Loreal Intense Repair. Do bardzo bardzo zniszczonych włosów fryzjerka polecała Cement z serii Kerastase. Ale po nim włosy nie są błyszczące i gładkie, więc trzeba stosować dodatkowe odżywki.
Na moje włosy działa szampon i odżywka timotei. Również niestety widać suszenie na nich, więc używam serii zdrowie i odżywienie. Sprawdza się.
-
misiapysia
- Miła Kobietka
Ja używałam kiedyś odżywek z Biowaxu i byly bardzo super. Co prawda trzeba troche posiedziec z nimi przed zmyciem, ale fajnie wygladzaly wloski- mimo tego ze stosowalam maske na wypadanie wlosow 
żeby odżywka miała jeszcze dogłębniejsze działanie warto ją pozostawić na włosach pod ręcznikiem około godziny a potem dokładnie spłukać. Sprawdzałam właśnie z odżywką o której mówisz i świetnie sprawdza się też jako maska.Lilianna pisze:Na moje włosy działa szampon i odżywka timotei. Również niestety widać suszenie na nich, więc używam serii zdrowie i odżywienie. Sprawdza się.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
Biowax, zdecydowanie! Typ numer jeden. A że akurat się skończył, to używam odżywek z firmy BYPHASSE - też w porządku jeśli chodzi o pielęgnacje. Najlepsza jest taka z dodatkiem jajka (nabłyszcza
)

-
Karolcia93
- Miła Kobietka
A mi mama mojego chłopaka bardzo poelcała, zebym wypróbowała naftę kosmetyczną do włosów... Dosyć dziwne miałam skojarzenia jak to usłyszałam,ale może kiedyś dam się przekonać i wypróbuję, bo ciekawa jestem czy naprawdę działa...
Karolcia93 pisze:A mi mama mojego chłopaka bardzo poelcała, zebym wypróbowała naftę kosmetyczną do włosów... Dosyć dziwne miałam skojarzenia jak to usłyszałam,ale może kiedyś dam się przekonać i wypróbuję, bo ciekawa jestem czy naprawdę działa...
ale robisz z tej nafty maseczke i potem zmywasz czy jak dokladnie?
- linkinpark
ja uzywam wcierkę jantar, i jem belisse
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
rosiehw pisze: ale robisz z tej nafty maseczke i potem zmywasz czy jak dokladnie?
jeszcze nie próbowałam tego, ale dowiem się dokładnie jak się "zabieg" wykonuje i dam znać:)
Ja na razie testuje kosmetyki do włosów z błotem, szampon i odżywkę z Bielendy, na razie bardzo fajne efekty, włosy już mi się tak nie przetłuszczają...
O, jeśli chodzi o Bielendę to ja mam to błoto do włosów i jestem mega zadowolona
Włosy są gładkie, wydają się mocniejsze i zdrowsze.
A co do nafty - jakoś bym się bała, że później ten jej zapach zostanie na włosach
A co do nafty - jakoś bym się bała, że później ten jej zapach zostanie na włosach
Ja zamówiłam na Allegro Olej Kokosowy nierafinowany tłoczony na zimno,słoiczek 450ml najlepsza odżywka,miałam włosy w strasznej kondycji ,w ciągu tyg 3 razy rozjaśnione, w ciągu miesiąca 3 razy kładziona farba.Włosy są teraz nawilżone, łatwo się rozczesują,dodatkowo używam tego oleju jako kosmetyk do ciała oraz twarzy, niesamowicie nawilża a skóra staję się jak u niemowlęcia.Jak dla Mnie rewelacja,i spora oszczędność. ![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
a błoto długo się zmywa?1mpresja pisze:O, jeśli chodzi o Bielendę to ja mam to błoto do włosów i jestem mega zadowolonaWłosy są gładkie, wydają się mocniejsze i zdrowsze.
Witam,Xemksija1 pisze:Ja używam zestawu cece med of sweden. Takie niebieskie opakowania szampon i odżywka. Włosy wydają się naprawdę być zdrowsze i wyglądają ładniej. Także mogę polecić szczerze, bo działa!
też jestem wierna cece med tym bardziej, że pojawiła się nowa udoskonalona linia ich kosmetyków Cece MED Prevent Hair Loss. Jest rewelacyjny:) Odkryłam ich produkty podczas mojego odchudzania, gdy wraz z kilogramami traciłam włosy. Ostatnio miałam dużo stresu w pracy i jeszcze przesilenia wiosenne spowodowało, że moje włosy zaczęły znowu tracić formę, wiec wracając do sprawdzonego ratunku cece MED zauważyłam nowość w ich ofercie, a mianowicie ampułki do skóry głowy i suplement diety Hair Complex, muszę przyznać, że są rewelacyjne po kilku zastosowaniach moje włosy wyglądają jak z reklamy:)
Polecam Wam dziewczyny gorąco ampułki:)
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2014 10:24 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Najpierw szamponem myjesz, najlepiej z tej samej serii, wtedy masz mocny efekt:), potem nakładasz błoto na wilgotne włosy i po około 10 minutach zmywasz. polecam to błotko, włosy po nim już mi sie tak nie przetłuszczają:)rosiehw pisze: a błoto długo się zmywa?czy musisz potem jeszcze szamponem myć?
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Ja ostatnio razem z suplementem diety stosuję odżywkę Cece Med Prevent Hair Loss i muszę przyznać ,że jest bardzo dobra. Jakiś miesiąc temu zauważyłam, że zaczęły mi mocniej wypadać (głównie pod wpływem nieodpowiedniej diety niestety...) tak więc postanowiłam działać. Odżywka jak i suplement razem jak widzę dają bardzo dobre efekty. Włosy przestały tak bardzo wypadać. Już nie widzę kosmyków na szczotce i jestem z tego powodu bardzo zadowolona
Mam dość ładną czuprynkę i szkoda byłoby ją stracić.
ja 2 razy w tygodniu klade maske z błota na wlosy. kupilam ja z bielendy. ladnie wygladza wlosy i lepiej mi sie po niej ukladaja