Odzież do biegania i na rower
Odzież do biegania i na rower
Chciałabym dobrze wyglądać kiedy wychodzę pobiegać albo pojeździć na rowerze ale nie za bardzo wiem w co się ubrać. Możecie mi jakoś pomóc?
Re: Odzież do biegania i na rower
To zależy w czym czujesz się dobrze. Sama powinnaś wiedzieć czy wolisz krótkie spodenki czy długie dresy bądź obcisłe legginsy.
Nie polecam bawełnianych koszulek. Sport i bawełna to ''zabójstwo'' dla ciała. Topy do biegania są lekkie, miękkie i wykonane z oddychającego materiału. W upale nie jest w nich tak gorąco jak w normalnych topach. I przede wszystkim kobieta powinna zakładać biustonosz sportowy. Biega i ćwiczy się bardziej komfortowo niż w zwykłych biustonoszach.
Nie polecam bawełnianych koszulek. Sport i bawełna to ''zabójstwo'' dla ciała. Topy do biegania są lekkie, miękkie i wykonane z oddychającego materiału. W upale nie jest w nich tak gorąco jak w normalnych topach. I przede wszystkim kobieta powinna zakładać biustonosz sportowy. Biega i ćwiczy się bardziej komfortowo niż w zwykłych biustonoszach.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Przewijały mi się też przez ręce właśnie te termoaktywne legginsy, tylko nie do końca wiem czy nie bede w tym wyglądała jak z gołym tyłkiem. Orientujesz się jak to wygląda??BlackWolf pisze:To zależy w czym czujesz się dobrze. Sama powinnaś wiedzieć czy wolisz krótkie spodenki czy długie dresy bądź obcisłe legginsy.
Co do bawełnianych koszulek to żeczywiście nie chciała bym wyglądać jak Kevin Spacey w american beauty z tą mokrą plamą na całe plecy.
Róża, jeśli masz fajny tyłek, to nie będziesz się miała czego wstydzić w takich legginsach 
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Jak z gołym tyłkiem to może nie, ale na pewno uwidocznią pośladki. 
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
To mnie pocieszyłaś.Czarna pisze:Róża, jeśli masz fajny tyłek, to nie będziesz się miała czego wstydzić w takich legginsach
A macie jakieś konkretne firmy, które możecie mi polecić. Bo jakiegoś badziewia też bym nie chciała kupić. Słyszałam że fjord nansen robi niezłe żeczy ale za drogie na moją kieszonkę.BlackWolf pisze:Jak z gołym tyłkiem to może nie, ale na pewno uwidocznią poślafki.
Jeżeli mowa o ciuchach termoaktywnych, to poszperaj na forum jest wątek o tym na pewno.
Co do samych ciuchów na rower czy do biegania...
spodnie dresowe/legginsy i koszulka zawsze się sprawdzają...
Co do samych ciuchów na rower czy do biegania...
spodnie dresowe/legginsy i koszulka zawsze się sprawdzają...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No właśnie, dres i koszulka się sprawdza tylko czy może być wygodniej?? Popatrze i poszperam za waszą radą.
Co do firmówek, to powiem szczerze - nie znam się.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Puma ma fajne rzeczy jesli chodzi o sport,przynajmniej ja sobie chwale.
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
A jak cenowo?? Bo też nie chce za dużo kasy wywalić. I mają jakieś termoktywne koszulki i spodenki??kamila pisze:Puma ma fajne rzeczy jesli chodzi o sport,przynajmniej ja sobie chwale.
Firmówki typu Puma, Nike, Adidas nie należą do tanich firm z racji tego, że są promotorami w sporcie.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Cenowo za koszulke ok 80zł spodnie ok 150zł. Termoaktywnej nie mam . Jezeli chcesz cos tanszego to bardzo czesto sa w Lidlu. Jakosc naprawde bardzo dobra a sporo tańsze. Mam jedne fajne spodnie dresowe, ktore kupiłam za 29zł.
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Jeżeli chodzi o bieganie, to na pewno warto zainwestować w dobre buty do biegania
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja tam zamiast płacić za trzy paski na odzieży wolę kupić specjalistyczną odzież: SPAIO, UA lub Fjord - to są firmy które robią profesjonalne ciuchy termoBlackWolf pisze:Firmówki typu Puma, Nike, Adidas nie należą do tanich firm z racji tego, że są promotorami w sporcie.
to w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
A masz w swojej szafie coś co z ręką na sercu, możesz polecić??vpresto pisze:
Ja tam zamiast płacić za trzy paski na odzieży wolę kupić specjalistyczną odzież: SPAIO, UA lub Fjord - to są firmy które robią profesjonalne ciuchy termo
Vpresto -dokładnie.
Zamiast płacić za firmę można coś zakupić tak samo przydatnego i dobrego za mniejszą cenę.
Zamiast płacić za firmę można coś zakupić tak samo przydatnego i dobrego za mniejszą cenę.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
ence
To akurat jedna z tańszych profesjonalnych firm, a do tego polska.Róża pisze: A macie jakieś konkretne firmy, które możecie mi polecić. Bo jakiegoś badziewia też bym nie chciała kupić. Słyszałam że fjord nansen robi niezłe żeczy ale za drogie na moją kieszonkę.
Myślałam, że to jest jakaś skandynawska firma. W takim razie poszukam i popatrze jeszcze za czymś, może mi się uda coś znaleźć z tego co wymieniacie. Jak byście miały coś na oku to też dajcie jakiegoś linka w temacie.ence pisze: To akurat jedna z tańszych profesjonalnych firm, a do tego polska.
-
Fermia
Ja ostatnio kupilam w Lidlu rzeczy do sportu i nie są najgorszej jakosci
-
magdamoczek
- Jestem tu nowa :)
Można też rozglądać się w TKMaxxx albo w sieciówkach na promocjach- w regularnych cenach nie polecam kupować bo nie są to aż tak dobrej jakości ciuchy żeby za nie płacić prawie jak za specjalistyczne.
Dobry elektryk w mieście Warszawa http://oneofgroup.pl/oferta/
Też kupuję w Lidlu lub w Tchibo - odzież sportową/trekkingową. Na wycieczki górskie i fitness mi wystarczają. W Decathlonie kupiłam kilka bluzek, koszulek funkcyjnych, skarpetek uciskowych - świetnie się trzymają mimo intensywnego użytkowania podczas dłuższych wypraw. Nie ma co przepłacać - nie widzę różnicy między tymi ubraniami a Pumą itp.
Zaglądałam jeszcze za tym fjord nansenem o którym ence pisała i znalazłam coś takiego
W zasadzie tą stówe jestem jeszcze w stanie dać za dobrą koszulkę. Jak sądzicie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- sara_kolanko
- Jestem tu nowa :)
Z mężem póki co zaopatrujemy się w lidlu - głownie w rowerową, ja sobie w tym sezonie kupiłam jeszcze ichniejszą bluzę do biegania.
Nie uprawia sportu wyczynowo, więc przyznam szkoda i kasy na znane marki, a to co mam mi wystarcza.
Nie uprawia sportu wyczynowo, więc przyznam szkoda i kasy na znane marki, a to co mam mi wystarcza.
-
ence
No i spoko. Powiedz mi tylko co to za model.Róża pisze:Zaglądałam jeszcze za tym fjord nansenem o którym ence pisała i znalazłam coś takiego W zasadzie tą stówe jestem jeszcze w stanie dać za dobrą koszulkę. Jak sądzicie