pasek do spodni dla faceta
pasek do spodni dla faceta
Szukam jakiegoś niedrogiego, ale eleganckiego paska do spodni dla mojego miśka. Ten, w którym obecnie chodzi woła o pomstę do nieba
więc liczę na jakieś wasze propozycje 
Re: pasek do spodni dla faceta
SPAM
Dużo jest na allegro w przystępnej cenie, wystarczy tylko poszukać
Dużo jest na allegro w przystępnej cenie, wystarczy tylko poszukać
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 7:07 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Może zerknij do tego sklepu SPAM mają dosyć duży wybór zarówno pasków automatycznych jak i tych na bolec czy klasycznych
na pewno coś Ci się w oko rzuci
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 7:08 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że zabrzmi to śmiesznie, ale nie mam konta na allegro
piramidkaa ten sklep to sprawdzony? bo już kiedyś się naciełam na jakiś internetowy sklepik wrr
Nie musisz mieć konta na allegro by zamówić 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tak sprawdzony, mój mąż często zamawia tam koszule i krawaty, także śmiało możesz zamawiać 
W takim wypadku zamawiam
Dzięki za pomoc, dobrze jest się czasem skonsultować z innymi kobietami 
-
azjastopem
- Jestem tu nowa :)
spodobał mi się motyw kwiatowy na białym kołnierzu koszuli. to zwrot w kierunku natury i wszystkiego dobrego co się z tym wiąże. Wzorek jest niczym dodatek do pięknej, lśniącej koszuli, nie dominuje nad resztą. Fajne te koszule
Ostatnio zmieniony pt lip 05, 2013 10:20 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za SPAM podziękujemy, a mowa o paskach a nie koszulach
Powód: za SPAM podziękujemy, a mowa o paskach a nie koszulach
Koszulka z nadrukiem jestem z głupkiem. Idealnie
-
MowisziMasz_com_pl
- Miła Kobietka
No i jak tam pasek,przyszedł już? Jeżeli tak to pochwal się na forum jakie są Twoje wrażenia, bo ja zawsze pasków dla swojego faceta szukam w sklepach internetowych i dobrze na tym wychodzę. Głównie pod wzgledem ceny:)
Ten wygląda na elegancki no i cena super

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt lip 12, 2013 2:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img] nie boli
Powód: [img] nie boli
świetny pasek dla mężczyzn można kupić w Wranglerze jest dwustronny, z jednej strony brązowy a z drugiej czarny pasuje do wszystkiego pozdrawiam! 
Jagodowa my kupowaliśmy pasek Betlewskiego na stronie zeskory com i faktycznie cena super i pasek świetnie się prezentuje. Ja brałam z klasyczną klamrą, te bardziej nam odpowiadają. Dla męża czarny klasyczny, a dla mnie cieńszy granatowy.

Osobiście preferuję jak mój facet ma na sobie najładniejsze paski z Cross jeansu. Obecnie w szafie ma czarny i brązowy.
Faktycznie są super te paski, mój chłopak również też je nosi.wercia555 pisze:Osobiście preferuję jak mój facet ma na sobie najładniejsze paski z Cross jeansu. Obecnie w szafie ma czarny i brązowy.
Mi też najbardziej podoba się pasek męski od spodni z Cross jeansu, oglądałam oczywiście innych takich jak Wrangler, Bigstar czy Mustang, ale jednak CJ przebija wszystko cena, klasa, szyk i elegancja. 
Popieram co do szyku i elegancji coś takiego ma w sobie pasek Cross jeansu.wercia555 pisze:Mi też najbardziej podoba się pasek męski od spodni z Cross jeansu, oglądałam oczywiście innych takich jak Wrangler, Bigstar czy Mustang, ale jednak CJ przebija wszystko cena, klasa, szyk i elegancja.
Jeżeli chodzi o paski i wymienione przez Was sklepy jak Wrangler i Cross Jeans, to mają bardzo fajne paski. Do tych dwóch dodałabym jeszcze Big Star.
Wybierając pasek biorę pod uwagę nie tylko cenę. Np miękkość- te z Wranglera moim zdaniem są sztywne ale mają duże klamry
(ktore lubię). Paski z Cross Jeans mają mniejsze klamerki ale są miękkie, co przy dłuższym użytkowaniu nie spowoduje jego pękania. Big Star- ogólnie fajne, ale niezbyt trwałe.
Wybierając pasek biorę pod uwagę nie tylko cenę. Np miękkość- te z Wranglera moim zdaniem są sztywne ale mają duże klamry
(ktore lubię). Paski z Cross Jeans mają mniejsze klamerki ale są miękkie, co przy dłuższym użytkowaniu nie spowoduje jego pękania. Big Star- ogólnie fajne, ale niezbyt trwałe.