Bransoletki z kamieni półszlachetnych
Bransoletki z kamieni półszlachetnych
Ostatnio bardzo dużą popularność zdobywają bransoletki z kulek - mam na myśli takie wykonywane z okrągłych kamieni półszlachetnych oraz zawieszek ze srebra. Co o nich sądzicie? Czy myślicie, że wypada je nosić tylko młodym dziewczynom czy będąc po 30tce (mam 35 lat) także wypada je nosić? Wiem, że na rynku jest bardzo dużo takich rzeczy.
Re: Bransoletki
Nie widziałam tych bransoletek , ale jeśli z kamienia to czemu nie.
Kobiety po 30,40 i wzwyż również mogą nosić wiele rzeczy które noszą nastolatki.
Wystarczy nie szaleć z kolorami i wybierać "proste" gadżety, (w sensie nie serduszka nie kwiatuszki itp)
Kobiety po 30,40 i wzwyż również mogą nosić wiele rzeczy które noszą nastolatki.
Wystarczy nie szaleć z kolorami i wybierać "proste" gadżety, (w sensie nie serduszka nie kwiatuszki itp)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Mam podobne zdanie,jeżeli tylko pasują one do Twojego stylu oraz podobają Ci się to czemu nie,nawet po 40stce spokojnie można je nosić,wiem o który wzór bransoletek Ci chodzi,są bardzo ładne.
Może wstaw ich zdjęcie tak aby każda z nas na forum mogła je zobaczyć. Dla mnie osobiście lepszym wyborem będzie tradycyjna bransoletka ,bez zbędnych ozdób czy kulek w srebrnym kolorze,ale jak wiadomo to tylko kwestia gustu.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
-
chiaramanzoni
- Jestem tu nowa :)
Ja je kojarze, bardzo fajne są 
-
e-kosmeo_pl
- Miła Kobietka
Myślę,że takie bransoletki są przede wszystkim niezobowiązujące i warto mieć kilka nawet dla ozdoby,nie są tak wystawne jak te pozłacane,ale bardziej nazwałabym to "młodzieżowe" 
Oooooo, bardzo mi się podobają takie bransoletki 
-
Natalia Beltguys
Bransoletki dodają kobiecości niezależnie od wieku, ale dla kobiety po 30 roku życia, a tym bardziej po 40-ce, ja bym polecała np skórzane bransoletki. Doskonałą propozycję ma polska marka Beltguys. Na ich stronie znajduje się szereg przepięknych bransoletek wykonanych z włoskiej skóry. Do wyboru przeróżne kolory i faktury. Dodają nie tylko klasy i szyku, ale także subtelnej kobiecości. Sama mam kilka i obdarowałam pół rodziny. Jednak co skóra, to skóra. Dodam, że i mój chłopak ma jedną - naturalnie męską. Na stronie jest 25% zniżki dla nowozarejestrowanych. A z okazji świąt 30% po wpisaniu kodu: CHRISTMAS
Wszystko zależy też od gustu bo styl i prezencja takiej bransolety zależy od jakości jej wykonania, Akurat tym zajmujemy się na co dzień więc mamy niezbędne doświadczenie w tej kwestii:)
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Ja uwielbiam z kamyczkami błyszczącymi i z kuleczkami różnorodnych kolorów, oczywiscie w miarę delikatne 
-
nataliapstryk
Moduły są fajne
ja lubię biżuterię, kolczyki, bransoletki, naszyjniki, to jest mój konik!
swoją przepiękną biżuterię kupuję na stronce SPAM i jestem z niej bardzo zadowolona

Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 2:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja uwielbiam takie z kamczykami, nie za ciężkie ale tez nie za delikatne, ostatnio spodobały mi się takie jak wstążki
cudo po prostu
Z kamyczkami są fajnie, ja lubie neonowe - chyba moje zboczenie jakieś 
osobiście za takimi nie przepadam, ale uważam, że zdecydowanie nie ma żadnej granicy wiekowej jeśli chodzi o ich noszenie, tak jak większość biżuterii - przecież każda kobieta chce po prostu dobrze się czuć i tak też wyglądać

- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Ja nie przepadam zbytnio za sztuczną biżuterią. Kupuję biżuterię rzadko ale jeśli już to srebrną albo złotą. Kolekcjonuję również moduły Pandory. Oryginalne. Jest wiele podróbek ale moim zdaniem żadna z nich nie dorównuje oryginałowi. Nie ta jakość wykonania, nie ten wygląd. Mam jedną srebrną na wieczór oraz jedną z rzemyków na co dzień. Dzięki nim można zachować w pamięci wspomnienia. Na przykład rocznicę, wakacje czy inne ważne dla nas wydarzenie - każdy koralik może coś przypominać.
-
wonderfullife
Zgadzam się z Lovrin, że zależy od stylu. Ale w takich bransoletkach występują tak różne kamienie, że można dobrać coś do każdej stylizacji. Są na przykład ciemne marmurkowe kamienie w zieleniach i brązach, które pasują do skóry zamszu czy sztruksu w podobnych odcieniach. Są też piękne pastelowe kuleczki do delikatnej pudrowej garsonki i wszystko co się zamarzy
Do koloru - do wyboru
Wiek nie ma według mnie większego znaczenia. Taka biżuteria pasuje do każdego, jeżeli tylko z głową ją dobierzemy 
http://www.harf.pl
-
klementynka
Ja natomiast uwielbiam drewniane bransoletki, najlepiej w naturalnej kolorystyce - choć nie zawsze pasują do eleganckich stylizacji.
-
sylwia4012
Myślę, że jak najbardziej wypada nosić. Ostatnio odkryłam też biżuterię Myway Jewellery przeznaczoną właśnie dla kobiet w Twoim wieku. Marka oferuje srebrną i pozłacaną biżuterię wysokiej jakości (dodatkowo 2 lata gwarancji). Oprócz bransoletek są też naszyjniki, kolczyki, super akcesoria i gratisy przy zakupie kilku produktów.
Ostatnio zmieniony śr kwie 22, 2015 2:06 pm przez sylwia4012, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wodzislaw565
Ja mam kilka takich z muliny i bardzo je lubię nosić w lecie, a poza tym lubię takie z kamyczków.
Najciekawsze atrakcje turystyczne w Gdynii
Re: Bransoletki z kamieni półszlachetnych
Jeśli szukasz czegoś oryginalnego i niepowtarzalnego, to polecam sklep https://edibazzar.pl/ Znajdziesz tam całkiem sporo dość tanich ofert biżuterii, która jest dobra jakościowo.
-
majacywinska
Duży wybór bransoletka o ciekawych wzorach widziałam w Briju, i za nie wielkie pieniążki:)
uwielbiam bransoletki
Wartościową biżuterię można znaleźć w sklepie https://edibazzar.pl/ gdzie dba się nie tylko o jej estetyczny wygląd, ale także trwałość i jakość. Szeroki wybór, gustowne wzornictwo i profesjonalna obsługa klienta sprawiają, że zakupy stają się prawdziwą przyjemnością. Polecam ten sklep każdemu poszukującemu wyjątkowej biżuterii.