Czy zdarza się Wam TAK ubierać ?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Wojownik szos
Jestem tu nowa :)

Czy zdarza się Wam TAK ubierać ?

Post autor: Wojownik szos »

Temat trochę nieadekwatny do pory roku bo mowa o rękawiczkach czyli o czymś co się nosi jesienią i zimą a idzie lato. Tak jak na zdjęciach, czyli zwykłe krótkie dopasowane rękawiczki do ubrań z długimi rękawami ale trochę zakrótkimi, tak że wygląda goły nadgarstek między mankietem a rękawiczką. Na zdjęciach różne style (klasyczne eleganckie i rockowe/metalowe/gotyckie ze skórami czy czarnymi koronkami bo myślę że z różnymi stylami to pasuje i potrafi "osłodzić" elegancki look jak i "zaostrzyć" taki bardziej drapieżny). Dziewczyny często tak chodziły w latach 80/90, chwilowo to wróciło pod koniec lat 2000 ale i dzisiaj czasami widuję tak ubrane (jak jest zimno ale nie jakoś mocno zimno). Wydaje mi się to bardzo kobiece bo podkreśla delikatność i zwinność kobiecych rąk, gdy jest odsłonięta tylko ich najchudsza część (czyli nadgarstki) gdy reszta rąk jest okryta rękawami a dłonie okryte rękawiczkami. Kiedyś jednej tak ubranej dziewczynie powiedziałem że to wygląda ładnie i kobieco (śmiała się).
A Wam się tak zdarza nosić ? Co o tym sądzicie i który styl ze zdjęć najbardziej Wam podchodzi ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ