Tutaj wydaje mi się, że zależy jak trafimy i z jakiej partii będzie dana odzież.fargo pisze:Firmówki są akurat w tym wypadku dużo lepsze od czystej wody syntetyków.
Odzież do biegania i na rower
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Re: Odzież do biegania i na rower
To też, ale w przypadku odzieży sportowej zawsze stawiam na firmówki, nigdy się też nie zawiodłam
A ja zabieram się teraz do zakupu butów do biegania i nie za bardzo wiem co wybrać. Nie chcę wydawać pieniędzy na drogie specjalistyczne obuwie... Wolałabym raczej fajne sportowe butki w których przy okazji mogłabym chodzić na co dzień. Widziałam fajne modele na retrokicks.pl (głównie podobają mi się LINK) ale nie wiem które wybrać...
Doświadczone w bieganiu kobietki - macie jakieś sugestie? Konkretnych marek, modeli? Od razu zaznaczę, że nie podobają mi się Airmaxy
Doświadczone w bieganiu kobietki - macie jakieś sugestie? Konkretnych marek, modeli? Od razu zaznaczę, że nie podobają mi się Airmaxy
Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2018 12:40 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
De ża wi
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Air maxy nie są zbyt dobre do biegania. Dobrą propozycją mogą być również zwykłe trampki.
Jak dla mnie to do biegania można założyć zwykłe dresy z biedronki
Dobrze będzie się wyglądało we wszystkim jak się jest wysportowanym, mnie to motywuje na przykład bardzo do ćwiczeń! A jeśli chcesz coś bardziej eleganckiego, a mniej sportowego to na pewno polecam Ci LINK, a mają tez super uniwersalne tshirty, wiec na rower czy do ćwiczeń nadają się dobrze, bo ten materiał oddycha 
Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2018 12:41 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie kupujecie ubrania na siłownie? Zależy mi na wygodnych, ale przede wszystkim, żeby oddychały, bo wtedy jakoś lepiej się czuje, no i nie wyglądam tak źle
Szczególny problem mam za zakupem biustonosza nic na mnie nie pasuje, a przyjemnie ćwiczy się w czymś co jest wygodne... Zadowolona jestem w butów, wypatrzyłam sobie takie LINK są wygodne i mogę w nich biegać tak daleko jak Forest
Chociaż aż takich dystansów, chyba nie mam w planie 
Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2018 12:41 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze wybieram wygodną odzież .Teraz jest mnóstwo sportowych ciuchów .Dla mnie ważna jest wygoda 
A ja tam nie mam jakiejś specjalnej odzieży. Zwykłe spodenki i podkoszulek. Może to dlatego, że nie robię tego wyczynowo.
ATOM Comics - Wielka kolekcja komiksów Marvela sklep
-
annawyszynska
- Jestem tu nowa :)
Raczej nie kupuję do tego specjalnie markowych ciuchów, byle były wygodne i to mi wystarczy 
Kazda odziez wygodna