Odzież dla kobiety w ciąży
Odzież dla kobiety w ciąży
Kurcze, byłam wczoraj w H&M, no coś tam mają z ciążowych, ale czuję się w tym jakoś tak sztywno. Chyba zacznę szukać w necie. Możecie coś polecić ?
Re: Odzież dla kobiety w ciąży
Jeśli chodzi o wygodę to podczas ciąży najbardziej byłam zadowolona ze sklepu internetowego 9fashion. Zobacz napewno coś znajdziesz.
Właśnie podczas pierwszej ciąży zaopatrywalam się w HM i nie byłam zadowolona a koleżanka mi ostatnio mówiła że w 9fashion mają fajne dobrej jakości ciuchy.
Widzę że i tu znajdują się fanki 9 fashion. Ja kupiłam tam ubrania z polecenia przyjaciółki i obie teraz jesteśmy w nich zakochane.
Także korzystałam z 9fashion. Bardzo polecam - dobry sklep z jeszcze lepszą ofertą.
Ja uwielbialam chodzić w sukienkach. Poprostu tak było najwygodniej. Może też dlatego że to było lato. Kilka z nich zakupiłam przez internet na 9fashion i były super. Polecam.
-
Andzelika009
- Jestem tu nowa :)
Sukienki w ciąży? Najlepiej. Ja swoje też kupiłam na SPAM Mają tam super modne ubrania w dobrej jakości.
Ostatnio zmieniony czw paź 18, 2018 6:48 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM