odpowiedni miesiąc na ślub

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zimowaMARTYNA
Jestem tu nowa :)

Re: odpowiedni miesiąc na ślub

Post autor: zimowaMARTYNA »

nie ma czegoś takiego jak idealny miesiąc :) to jest wasz dzień i czy to będzie wiosna, lato, jesień czy zima to już znacznie nie ma.
regen

Post autor: regen »

Ale zawsze można liczyć na szczęście!
EwellaEwa

Post autor: EwellaEwa »

My bierzemy ślub w sierpniu.... wydaje mi się że to jest odpowiedni miesiąc na ślub.... Robimy przyjęcie weselne na 35 osób w restauracji Dzikie wino w Wiewiórczynie
Edytka77
Miła Kobietka

Post autor: Edytka77 »

EwellaEwa pisze:My bierzemy ślub w sierpniu.... wydaje mi się że to jest odpowiedni miesiąc na ślub.... Robimy przyjęcie weselne na 35 osób w restauracji Dzikie wino w Wiewiórczynie
Ja również miałam ślub w lato .Dlatego że lato dla mnie to najpiękniejsza pora roku :)Przyjęcie miałam w domu ,ale było fajnie dzieci latały po ogrodzie bawiły się i jakos tak atmosfera fajna gdy jest ciepło :)
monika9093

Post autor: monika9093 »

Czerwiec :)
lanaa

Post autor: lanaa »

Jak dla mnie to każdy jest odpowiedni, ale jesień jest w sumie o.k
Butik SELFIEROOM
Awatar użytkownika
malami86
Fajna Kobietka

Post autor: malami86 »

nasz był w sierpniu bo lato i ciepło i był termin ;D
Awatar użytkownika
Holanna

Post autor: Holanna »

Najlepszym wyjściem jest chyba wesele w lecie, jednak i zima też ma coś w sobie. Patrząc na wybór restauracji, które umożliwiają dzisiaj organizowanie wesel, nawet najgorsza pogoda nie jest w stanie przeszkodzić ;). Ja organizowałam wesele w restauracji Kolorowa w Olsztynie i muszę przyznać, że lepiej być nie mogło. Wszyscy dobrze się bawili i byli zadowoleni z serwowanego, smacznego jedzenia. :)
Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2017 3:03 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum. Pytanie dotyczy odpowiedniego miesiąca na ślub a nie o namiary usług. Post edytuję.
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Ja bym w zimie nie chciała... Nie przepadam za chłodnymi klimatami, ale upały też nie są praktyczne, więc wrzesień mi się wydaje najlepszym miesiącem. Ewentualnie wiosną, kwiecień/maj ale wtedy pogoda jest niepewna. Wrzesień jest najpewniejszym miesiącem :D
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
Awatar użytkownika
agataia91

Post autor: agataia91 »

Wydaje mi się , że gdybym ja planowała swój ślub wybrałabym coś przed albo tuż po lecie . Nie chciałabym , aby był to zbyt gorący dzień . Wydaje mi się , że wiosna byłaby dobrą porą np, maj lub początek czerwca .
Ciekawy produkt Ventolin
Ania_B

Post autor: Ania_B »

My wybraliśmy wrzesień! Jest przesądne "rrr..." i nie będzie znowu zbyt duszno ;) Moja mama mówi, że przynajmniej nic się tak szybko nie popsuje :D
sylwia448

Post autor: sylwia448 »

Nie ważne jaki miesiąc, każdy może mieć swój urok ;) Ważne, żeby mieć pozytywne podejście i odpowiedniego partnera ;)
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

No i mamy datę, 25 sierpnia. Kolejna to był 25 września, więc wybrałam wakacje z racji takiej, że będzie chyba wygodniej dla gości. Moja dróżka studiuje więc będzie miała jeszcze wakacje i iluś znajomych też w sierpniu ma wolne. Rodzina José w sierpniu odpoczywa. Z drugiej strony tutaj koniec sierpnia to jest 35 stopni w dzień i niewiele mniej w nocy. Jakoś będzie ten temat udźwignąć ;) Plusem jest to, że wesele w hotelu przy samej plaży więc liczę na morską bryzę :)
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
cetek

Post autor: cetek »

Najlepsze są letnie miesiące. Jednak ostatnio często się zdarza, że np. w październiku jest lepsza pogoda niż w sierpniu.
ODPOWIEDZ