Odexim na nużeniec - czy działa?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
izabelka994
Jestem tu nowa :)

Odexim na nużeniec - czy działa?

Post autor: izabelka994 »

Bardzo dużo ostatnio przeglądałam artykułów związanych z nużycą i doszłam do wniosku, że chyba problem dotyczy również mojej skóry twarzy. Zawsze gdziekolwiek nie poszłam to każdy mówił, że to najprawdopodobniej trądzik różowaty i żadne terapie nie dawały większego efektu. Oczywiście w każdym artykule inne "cudowne sposoby" i każdy ma inny pomysł jak pozbyć się tego problemu. Chciałam dlatego zapytać osoby, które mają jakąś wiedzę lub też zmagają się z podobnym problemem, co będzie najskuteczniejszym sposobem walki z nużeńcem? Wiele osób chwali sobie Odexim, ale nie wiem czy krem sobie poradzi. Serdecznie dziękuję za każdą radę
Bucio994

Re: Odexim na nużeniec - czy działa?

Post autor: Bucio994 »

Z tym nużeńcem najgorsze jest to, że nie ma jakiejś mega skutecznej metody leczenia. Jeśli borykasz się z tym problemem to według mnie nie ma lepszego sposobu jak po prostu dbanie o siebie, w tym także o pielęgnację. Z tego co patrzę ten Odexim wydaje się bardzo fajny i powinien pomóc, choć sama nie używałam tego. Od siebie polecam dbanie o siebie również od wewnątrz, czyli dieta, aktywność, bo to wszystko pomaga trzymać w szachu nużeńca. Jak coś zaniedbamy to on wtedy atakuje.
Czarnam

Post autor: Czarnam »

Ja używałam tego Odeximu. Tak jak koleżanka wyżej powiedziała, nie wiem czy pozbycie się go na stałe jest w jakiś sposób możliwe, więc dbanie o higienę i pielęgnacje musi być wtedy jeszcze bardziej uważne niż zawsze
Bucio994

Post autor: Bucio994 »

I bardzo dobrze zrobiłaś :) Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej, więc trzymam za Ciebie kciuki. Za Ciebie też @izabelka994
Nessa95

Post autor: Nessa95 »

Warto również kupić sobie cały zestaw z tej firmy, bo sam krem według mnie to może sobie nie dać rady
Amelia1
Miła Kobietka

Post autor: Amelia1 »

Moja koleżanka używała i jej pomógł, do tego miała odpowiednią diete i regularną aktywność fizyczną
ODPOWIEDZ