ODCHUDZANIE-brak silej woli
- Serduszko27
- Miła Kobietka
ODCHUDZANIE-brak silej woli
Mam problem z zachowaniem silnej woli staram się żeby schudnąć lecz zawsze konczy się to podjadaniem słodyczy nie mogę się opanować po prostu, ostatnio bardzo przytylam zblizaja się wakacje wyjścia na plaze a ja znow będę miała problem żeby wyjść na plaże.Nawet zauważyłam ze ciężko mi wyjść do ludzi na jakas impreze bo zle się czuje w swojej skórze ,ozna powiedzieć ze czuje się zakompleksiona.Teraz waże prawie 75 kg może tego po mnie ie widać bo jestem nabita ale mam brzuch który chce zredukować i w biodrach mi się przybrało bardzo dużo.Wiem ze 2 tyg ciężkiej pracy i będę widziala duże rezultaty tylko boje się efektu jojo, pomóżmy sobie wspierajmy się.
- Serduszko27
- Miła Kobietka
Re: ODCHUDZANIE-brak silej woli
kolejny dzień diety, wczoraj 40 minut aerobiku, potem wyruszyłam pobiegać wieczorkiem 4 km zrobiłam
dziś do pracy na 10 ale poki co będę się starala pic dużo wody i zjeść kromke razowego chlebka a potem woda na oczyszczeie z toksyn po 18 jogurcik naturalny. musze się troszkę oczyscic i nabrać sil witalnych...
tak mi się wydaje, że może po porstu założyć jeden temat, na zasadzie mój dziennik odhudzania i każda będzie mogła opowiadać 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Iwona Waleczko
- Jestem tu nowa :)
Jeśli będziesz ćwiczyć to nie będziesz miała efektu jojo bo mięśnie spalają kalorię a jeśli je stymulujesz do wzrostu czyli ćwiczysz to z dnia na dzień będziesz mieś większe spalanie 
Zobacz Jak Maria S. Schudła Dzięki Tym Produktom
-
mysiawwr
A jeść lubisz? hehe
uwierz mi, dobra żywność to dieta. Sama jestem na to przykładem. Wejdź i się przekonaj ; SPAM - znajdziesz tu różne typy diet, dowiesz się ciekawych rzeczy. Marka EatZone jest stworzona właśnie dla kobiet.
Dla chcącego nic trudnego 
uwierz mi, dobra żywność to dieta. Sama jestem na to przykładem. Wejdź i się przekonaj ; SPAM - znajdziesz tu różne typy diet, dowiesz się ciekawych rzeczy. Marka EatZone jest stworzona właśnie dla kobiet.
Ostatnio zmieniony czw maja 23, 2013 3:35 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Może narzucasz sobie zbyt duży rygor? Zacznij od małych kroków, zmieniaj nawyki stopniowo. Na początek zacznij od zamienników - ciemny chleb zamiast jasnego, banan zamiast batonika, olej rzepakowy zamiast masła do smażenia, pieczone zamiast smażonego na głębokim tłuszczu i tak dalej... kolejne kroki wdrażaj stopniowo, w ten sposób nie będziesz mieć problemów z zapanowaniem nad zachciankami 
No nie ma co ukrywać- tutaj największym wrogiem jesteś Ty sama. Jeśli nie wyrobisz w sobie zdecydowania i silnej woli, to żadna dieta się nie powiedzie.
Dokładnie małymi krokami dojdziesz do celukukilka pisze:Może narzucasz sobie zbyt duży rygor? Zacznij od małych kroków, zmieniaj nawyki stopniowo. Na początek zacznij od zamienników - ciemny chleb zamiast jasnego, banan zamiast batonika, olej rzepakowy zamiast masła do smażenia, pieczone zamiast smażonego na głębokim tłuszczu i tak dalej... kolejne kroki wdrażaj stopniowo, w ten sposób nie będziesz mieć problemów z zapanowaniem nad zachciankami
Czy ktoś był w hotel mielno, w tym roku? Jak wrażenia?
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2013 12:52 am przez Sprinter, łącznie zmieniany 1 raz.
do tego jeszcze można zredukować użycie masła/margaryny a w razie uczucia głodu pić dużo herbatySprinter pisze:Dokładnie małymi krokami dojdziesz do celukukilka pisze:Może narzucasz sobie zbyt duży rygor? Zacznij od małych kroków, zmieniaj nawyki stopniowo. Na początek zacznij od zamienników - ciemny chleb zamiast jasnego, banan zamiast batonika, olej rzepakowy zamiast masła do smażenia, pieczone zamiast smażonego na głębokim tłuszczu i tak dalej... kolejne kroki wdrażaj stopniowo, w ten sposób nie będziesz mieć problemów z zapanowaniem nad zachciankami
skuteczna Dieta-Dukana.aspx">dieta?
Spróbuj zwykłej gotowanej herbaty wg przepisu Ojca Grande.
Potrafi mocno rozkręcić metabolizm.
Potrafi mocno rozkręcić metabolizm.
Kolorowa, niebanalna bielizna damska KEY.