ODCHUDZANIE-brak silej woli

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Serduszko27
Miła Kobietka

ODCHUDZANIE-brak silej woli

Post autor: Serduszko27 »

Mam problem z zachowaniem silnej woli staram się żeby schudnąć lecz zawsze konczy się to podjadaniem słodyczy nie mogę się opanować po prostu, ostatnio bardzo przytylam zblizaja się wakacje wyjścia na plaze a ja znow będę miała problem żeby wyjść na plaże.Nawet zauważyłam ze ciężko mi wyjść do ludzi na jakas impreze bo zle się czuje w swojej skórze ,ozna powiedzieć ze czuje się zakompleksiona.Teraz waże prawie 75 kg może tego po mnie ie widać bo jestem nabita ale mam brzuch który chce zredukować i w biodrach mi się przybrało bardzo dużo.Wiem ze 2 tyg ciężkiej pracy i będę widziala duże rezultaty tylko boje się efektu jojo, pomóżmy sobie wspierajmy się.
Awatar użytkownika
Serduszko27
Miła Kobietka

Re: ODCHUDZANIE-brak silej woli

Post autor: Serduszko27 »

kolejny dzień diety, wczoraj 40 minut aerobiku, potem wyruszyłam pobiegać wieczorkiem 4 km zrobiłam :) dziś do pracy na 10 ale poki co będę się starala pic dużo wody i zjeść kromke razowego chlebka a potem woda na oczyszczeie z toksyn po 18 jogurcik naturalny. musze się troszkę oczyscic i nabrać sil witalnych...
dzo

Post autor: dzo »

sama ze sobą piszesz ?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

tak mi się wydaje, że może po porstu założyć jeden temat, na zasadzie mój dziennik odhudzania i każda będzie mogła opowiadać :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Iwona Waleczko
Jestem tu nowa :)

Post autor: Iwona Waleczko »

Jeśli będziesz ćwiczyć to nie będziesz miała efektu jojo bo mięśnie spalają kalorię a jeśli je stymulujesz do wzrostu czyli ćwiczysz to z dnia na dzień będziesz mieś większe spalanie :)
Zobacz Jak Maria S. Schudła Dzięki Tym Produktom
mysiawwr

Post autor: mysiawwr »

A jeść lubisz? hehe
uwierz mi, dobra żywność to dieta. Sama jestem na to przykładem. Wejdź i się przekonaj ; SPAM - znajdziesz tu różne typy diet, dowiesz się ciekawych rzeczy. Marka EatZone jest stworzona właśnie dla kobiet. :) Dla chcącego nic trudnego :)
Ostatnio zmieniony czw maja 23, 2013 3:35 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
kukilka
Fajna Kobietka

Post autor: kukilka »

Może narzucasz sobie zbyt duży rygor? Zacznij od małych kroków, zmieniaj nawyki stopniowo. Na początek zacznij od zamienników - ciemny chleb zamiast jasnego, banan zamiast batonika, olej rzepakowy zamiast masła do smażenia, pieczone zamiast smażonego na głębokim tłuszczu i tak dalej... kolejne kroki wdrażaj stopniowo, w ten sposób nie będziesz mieć problemów z zapanowaniem nad zachciankami :)
majkaaa9

Post autor: majkaaa9 »

No nie ma co ukrywać- tutaj największym wrogiem jesteś Ty sama. Jeśli nie wyrobisz w sobie zdecydowania i silnej woli, to żadna dieta się nie powiedzie.
Sprinter

Post autor: Sprinter »

kukilka pisze:Może narzucasz sobie zbyt duży rygor? Zacznij od małych kroków, zmieniaj nawyki stopniowo. Na początek zacznij od zamienników - ciemny chleb zamiast jasnego, banan zamiast batonika, olej rzepakowy zamiast masła do smażenia, pieczone zamiast smażonego na głębokim tłuszczu i tak dalej... kolejne kroki wdrażaj stopniowo, w ten sposób nie będziesz mieć problemów z zapanowaniem nad zachciankami :)
Dokładnie małymi krokami dojdziesz do celu ;)

Czy ktoś był w hotel mielno, w tym roku? Jak wrażenia?
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2013 12:52 am przez Sprinter, łącznie zmieniany 1 raz.
malina24

Post autor: malina24 »

Sprinter pisze:
kukilka pisze:Może narzucasz sobie zbyt duży rygor? Zacznij od małych kroków, zmieniaj nawyki stopniowo. Na początek zacznij od zamienników - ciemny chleb zamiast jasnego, banan zamiast batonika, olej rzepakowy zamiast masła do smażenia, pieczone zamiast smażonego na głębokim tłuszczu i tak dalej... kolejne kroki wdrażaj stopniowo, w ten sposób nie będziesz mieć problemów z zapanowaniem nad zachciankami :)
Dokładnie małymi krokami dojdziesz do celu ;)
do tego jeszcze można zredukować użycie masła/margaryny a w razie uczucia głodu pić dużo herbaty :)
skuteczna Dieta-Dukana.aspx">dieta?
Awatar użytkownika
kotyx

Post autor: kotyx »

Spróbuj zwykłej gotowanej herbaty wg przepisu Ojca Grande.
Potrafi mocno rozkręcić metabolizm.
Kolorowa, niebanalna bielizna damska KEY.
ODPOWIEDZ