Oby to była ciąża...
-
Justii2612
Oby to była ciąża...
Witajcie!
Mam pytanie, bo nie bardzo wiem co się ze mną dzieje. Kocham się z chłopakiem bez zabezpieczeń - zawsze. Od około pół roku prowadzę sobie kalendarzyk, żeby wiedzieć kiedy mam dni płodne itd. Wyszło na to, że mam 29 dniowe cykle, z czego 12, 13, 14- owulacja, 15, 16 dzień cyklu to dni płodne. W ostatnim miesiącu - wrześniu kochaliśmy się 16 dnia cyklu czyli 18 września, skończył we mnie. (Po tym zdarzeniu kochaliśmy się prawie codziennie i zawsze kończył we mnie). Okres powinnam dostać 1 października, dziś jest już 6, a nadal nie dostałam. Wczoraj robiłam test - negatywny. Dziś dostałam delikatnego brązowego plamienia. Bolą mnie troszkę piersi, a poza tym nic. Trochę mnie "muli". Czy jestem w ciąży? Dodam, że bardzo bym się cieszyła, chłopak zresztą też. Czy to może jakaś choroba?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Mam pytanie, bo nie bardzo wiem co się ze mną dzieje. Kocham się z chłopakiem bez zabezpieczeń - zawsze. Od około pół roku prowadzę sobie kalendarzyk, żeby wiedzieć kiedy mam dni płodne itd. Wyszło na to, że mam 29 dniowe cykle, z czego 12, 13, 14- owulacja, 15, 16 dzień cyklu to dni płodne. W ostatnim miesiącu - wrześniu kochaliśmy się 16 dnia cyklu czyli 18 września, skończył we mnie. (Po tym zdarzeniu kochaliśmy się prawie codziennie i zawsze kończył we mnie). Okres powinnam dostać 1 października, dziś jest już 6, a nadal nie dostałam. Wczoraj robiłam test - negatywny. Dziś dostałam delikatnego brązowego plamienia. Bolą mnie troszkę piersi, a poza tym nic. Trochę mnie "muli". Czy jestem w ciąży? Dodam, że bardzo bym się cieszyła, chłopak zresztą też. Czy to może jakaś choroba?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Re: Oby to była ciąża...
Test najlepiej zrobic conajmniej po 6 dniach i to z rana wtedy jest najwieksze stezenie hormonu, czasami zdzraja sie przesuniecia w okresie...objawy ciazy tez to moga byc bo kazdy ma inne...ja bym sprawdzila raz jeszcze testem i zaobserwowala ten okres i ogolne samopoczucie...zawsze w razie watpliwoci mozesz pojsc do ginekologa i on Ci powie co i jak ;o)
Jedyne takie wiaty stalowe!
-
AdamekR982
- Jestem tu nowa :)
No najlepiej skorzystać z porady ginekologa 
Twój fotograf ślubny warszawa - Zapraszam.
Trzymam kciuki żeby to już był
Test powinnas zrobić ok dwuch tygodni od momentu plamienia,całkiem możliwe ze było to plamienie inicjacyjne
jeżeli jednak okaże sie ze nie to proponuje nie współżyc codziennie ponieważ to osłabia nasilenie wiem z doświadczenia
Powodzenia
Test powinnas zrobić ok dwuch tygodni od momentu plamienia,całkiem możliwe ze było to plamienie inicjacyjne
Powodzenia
-
Justii2612
Hej
zapomnialam sie pochwalic!! Wtedy niestety nie byla to ciaza. Ale udalo sie w kwietniu tego roku. Termin mam na 9.01.2014 czyli juz ostaynie dni i Nikola bedzie z nami
<3
Gratulacje

-
karolinq12
- Miła Kobietka
zglos sie do ginekologa, bedziesz miala z glowy 
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)