Noc poślubna

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
jessy12
Jestem tu nowa :)

Re: Noc poślubna

Post autor: jessy12 »

noc poślubna to jest ale na wakacjach, w podróży poślubnej jak stres opadnie i gości nie trzeba będzie zabawiać;)
Fryzury ślubne - abcslubu.pl
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Ja miałem przyjęcie które miało planowo się skończyć o 24...a że byli super ludzie to trwało to ciut dłużej...około 4.
Starzy pojechali kolo 24 wiec faktyczną impreza się dopiero wtedy rozkręciła...noc poślubna??? Rozebrałem się, prysznic to był wyczyn i w locie na łóżko udało mi się zasnąć. Moja ex również zasnęła w locie kuszącym w kierunku łóżka. A w zasadzie to myśmy nic nie pili. Ja przez całe to przyjęcie 4 piwa...po północy jakieś wino.
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

To ja wam powiem ze u nas noc poslubna sie udala wysmienicie a rano jeszcze poprawilismy :D W hotelu dostalismy suit malzenskie z ogromnym lozem i jaccuzi wiec az zal bylo nie skorzystac :D
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
LaraCroft

Post autor: LaraCroft »

To taki symbol, chyba, że faktycznie mamy tylko ślub i skromny obiad, i całą zabawę kończymy wieczorem, a nie nad rankiem następnego dnia.
:)
okrysia

Post autor: okrysia »

Ja jestem ciekawa jak to u nas będzie ;) ślub w tym roku w sierpniu. Mamy zamiar bawić się do białego rana, więc chyba marnie z tą nocą poślubną :angrywife :angrywife
https://foxstrategy.pl/szkolenia-seo/ :)
Krycha71

Post autor: Krycha71 »

Jedyna i nie powtarzalna ,ale nie dla wszystkich, a po weselu to .....
https://podlogi24.net/chemia-do-parkiet ... 948_1.html
ODPOWIEDZ