pytam raczej czy w ogóle się odbyła, czy przygotowywałyście się jakoś do niej specjalnie (bielizna, świece itd), czy warto jakkolwiek się przygotowywać do nocy poślubnej skoro najczęściej po weselu jesteśmy bardzo zmęczeni i nawet nie mamy na to siły?
Noc poślubna
-
paula
Noc poślubna
Jakie macie wspomnienia z nocy poślubnej? nie pytam o pikantne szczegóły 
pytam raczej czy w ogóle się odbyła, czy przygotowywałyście się jakoś do niej specjalnie (bielizna, świece itd), czy warto jakkolwiek się przygotowywać do nocy poślubnej skoro najczęściej po weselu jesteśmy bardzo zmęczeni i nawet nie mamy na to siły?
Re: Noc poślubna
Ja mam wspomnienia takie że padłem jak nieżywy i moja żonka tak samo :p
Piękne suknie ślubne z najlepszych salonów.
Moje wspomnienia są identyczne jak poprzednika po zabawie do rana poprostu padłam a tu zaraz było trzeba wstać na poprawiny. 
-
paula
coś czuję że moja będzie dokładnie taka sama... ;P
chociaż poranki poślubne też są ostatnio w modzie
chociaż poranki poślubne też są ostatnio w modzie
Wiesz to zależy czy już wcześniej współżyliście bo jak nie to powinno być nastrojowo,i romantycznie o ile można pierwszy raz zaliczyć do romantycznych
Ja padłem na twarz razem z żonką byliśmy tacy zmęczeni:P
Ciekawie zredagowaneZawiadomienia ślubne idealne dla młodych
a takie krąży przekonanie, że to najbardziej romantyczny wieczór w życiu pary ;b
-
paula
jest to podobno najpiękniejsza (i o dziwo wyjątkowa!) noc dla nowożeńców. Czemu? nie wiem, nie przeżyłam jej jeszcze. Jednak wierzę że będzie niesamowicie 
Noc poślubna była jak u większości, przespana. Ale następna była już nasza 
nam nie chciało się spać na tyle, żebyśmy mieli się na siebie nie rzucić 
Drzwi szklane do każdego mieszkania i na każdą kieszeń. Gorąco polecam!
U nas wesele trwalo do 7 rano, wiec o nocy poslubnej mozna bylo zapomniec:> A od 11 - poprawiny...
No ale zwiazek zostal i tak skonsumowany hihi
Noc poslubna to raczej teraz po prostu tylko symbol.
Noc poslubna to raczej teraz po prostu tylko symbol.
Widoczność w sieci polega na jak najwyższym umiejscowieniu swojej strony w przeglądarce internetowej. Pozycjonowanie www.pozycjonerstron.pl jest w tym wypadku jedynym właściwym i skutecznym narzędziem.
taaaa zaliczyliśmy wszystkie pozycje... mąż chrapał w każdej ;D
Buhaha.. rozwaliłaś systemmalami86 pisze:taaaa zaliczyliśmy wszystkie pozycje... mąż chrapał w każdej ;D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Noc poślubna to teraz chyba tylko w weselach w amerykańskim stylu, czyli obiad, małe przyjęcie do 22 i wszyscy do domów, a Młodzi do apartamentu
bo jak wesele kończy się o6 czy 7 rano, to gdzie tu jeszcze noc 
taka prawda ;D i cos mi się wydaje że w 90% tak to właśnie wyglada ;DHadassa pisze:Buhaha.. rozwaliłaś systemmalami86 pisze:taaaa zaliczyliśmy wszystkie pozycje... mąż chrapał w każdej ;D
Ale tez chyba zalezy od tego czy robi sie wesele czy nie. Albo czy czy sie spalo ze soba przed slubem czy nie..
myślisz ze jak mają wielkie weselicho a ze sobą nie spali to jest jakaś noc poślubna?Hadassa pisze:Ale tez chyba zalezy od tego czy robi sie wesele czy nie. Albo czy czy sie spalo ze soba przed slubem czy nie..
Tak sobie myślę, że chyba wolałabym się odświeżyć, ubrac jakoś ładnie a nie taka zmęczona, spocona, zalatująca alko.
No wlasnie wydaje mi sie ze po takim weselichu malo kto ma jeszcze sily na noc poslubna 
No ciekawe.
Mój narzeczony podnieca się tym, że hotel po weselu oferuje młodej parze suit małżeńskie i butelkę szampana a ja się z niego śmieję i mówię, że ciekawe czy nam posypią łóżko płatkami róż
Jakoś wątpię, żeby na coś nas jeszcze było stać po całym dniu imprezowania (ślub o 11:00) no ale... jak będzie już po to zaktualizuję info 
Mój narzeczony podnieca się tym, że hotel po weselu oferuje młodej parze suit małżeńskie i butelkę szampana a ja się z niego śmieję i mówię, że ciekawe czy nam posypią łóżko płatkami róż
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Jaśmin.. mieliśmy obiad i później taką małą imprezę... o dziwo mieliśmy jeszcze siłe by skonsumować 
U nas miała być mała impreza ale w praniu wyszło, że jednak będzie wesele wcale nie takie skromne, więc nie wiem jak z tą nocą poślubną będzie 
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

U nas tez wesele dosc konkretne sie zapowiada.
Ale Polowek i tak twierdzi, ze na to sily trzeba znalezc
Ale Polowek i tak twierdzi, ze na to sily trzeba znalezc
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Dokładnie jedyna w swoim rodzaju i niepowtarzalna.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.