Niskie libido
Niskie libido
Dziewczyny, pomocy! Jak wiadomo, seks w związku jest bardzo ważny. I tu właśnie jest duży problem Mam niskie libido, nie mam orgazmu.Zaczęłam od jakiegoś czasu brać tabletki anty i moja ochota spadła do zera. No po prostu mogłabym nie uprawiać seksu, seks nie ma dla mnie znaczenia.
Czy znacie jakies sprawdzone przez was sposoby jak je zwiekszyc? Jakies konkretne tabletki itd? Proszę o pomoc.
Czy znacie jakies sprawdzone przez was sposoby jak je zwiekszyc? Jakies konkretne tabletki itd? Proszę o pomoc.
Re: Niskie libido
Ja musiałam odstawić, nic innego nie działało, nie biorę już 3 miesiace i nie wiem co sie dzieje ale ochota na seks nie powraca i mnie to normalnie dołuje. zastanawiałam się nad libido therapy ale nie wiem czy to działa czy nie, pewnie spróbuje. sa to ponoć tabletki na porost libido
Dopoki bedziesz brala tabletki to nie masz co liczyc na wysokie libido
No niestety ale na niektóre kobiety tak działa antykoncepcja. Co do libido therapy to brałam przez jakiś czsa. nie do tabletek anty ale po prostu mialam lekki problem z libido i postanowiłam się wspomóc. Na mnie podziałaly, brałam je jakieś 3 miesiace.
moze zmien tabletki lub wyprobuj innych.. sprobuj wprowadzic jakies urozmaicenia? ogólnie warto probowac, ze swojej strony polecam wibrator, hiszpańską muchę sex elixir oraz libi gel.
Moim zdaniem źle się w sumie za to zabierasz. Jeśli będziesz podchodzić do seksu ,że musisz osiągnąć orgazm to nie wiem czy kiedykolwiek będziesz miała do tego chęć. Musisz zmienić podejście. . Wyluzuj się skup na sobie i swoich odczuciach podczas a zaczniesz czerpać z tego przyjemnośc. Orgazm osiąga się podcza pieszczenia łechtaczki a nie penetracji, naprawdę niewiele kobiet ma orgazm przy seksie tradycyjnym. Tabletek libido therapy też mozesz spróbowwac ale jeśli wina w tm co jest teraz jest w źle dobranych tabletkach anty to nie wiem czy pomoże.
Też biorę i mam to samo. Przez pewien czas próbowałam Asequrelli,ale akurat na mnie niezbyt działała. Tych nie polecam
Bolała mnie poza tym po niej głowa. Niektóre dziewczyny uważają jednak, że pomaga, więc może warto spróbować, co do tych libido therapy to są na receptę?
Nie, można kupic w sieci bez recepty.
Moja siostra nie miała totalnie ochoty na seks jak nie leczyłam tarczycy bo nie sądziła że to jej przyczyna, później ostawiłam tabletki anty które też pomogły by wrócić do normalności ;p teraz zabezpiecza się mechanicznie błoną wewnątrz pochwy i mówiła że libido w normie
ja odrzuciłam tabletki anty, bo jak brałam też miałam niskie libido, teraz zabezpieczam się diafragmą caya
proponuję zabezpieczanie się metodami naturalnymi, ja mam tester ze śliny afrodyta i o spadek libido nie muszę się martwić
ja nie wróciłam do pigułek i to pomogło, mam teraz błonę dopochwową i ochota na seks zawsze, a w dni płodne to już bardzo
Jeżeli problem ma mężczyzna, to najlepiej, najdyskretniej poprosić lekarza w serwisie lekarzonline.eu o wypisanie stosownej recepty na lek na potencję 
Ale pierw to lekarz chyba powinien przebadać, a nie wystawiać w ciemno receptę.. zwłaszcza, że lek jest na receptę...
Czesto zabawki erotyczne przynoszą duże efektyv https://sensualmadness.pl/29-stymulator-lechtaczki