Wyobrażacie sobie podczas seksu innego faceta?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
no.nie.wiem

Wyobrażacie sobie podczas seksu innego faceta?

Post autor: no.nie.wiem »

Wiem, że sporo facetów tak robi. Sporo facetów się do tego nie przyznaje i sporo przynajmniej raz spróbowało wyobrazić sobie piękną, cycatą Pamele Anderson :)

A Wy? :) Próbowałyście kiedyś wyobrażać sobie, że uprawiacie seks z innym facetem podczas gdy robicie to ze swoim? :)

Przyznam, że raz mi się zdarzyło. Właściwie to przemkneła mi ta myśl (w trakcie kochanie się z moim mężem) przez głowę, łącznie z potencjalnym facetem . Nie da się tak. Bynajmniej ja tak nie dam rady.
dzo

Re: Wyobrażacie sobie podczas seksu innego faceta?

Post autor: dzo »

nie bo to jest bez sensu
kies
Fajna Kobietka

Post autor: kies »

no.nie.wiem pisze:Wiem, że sporo facetów tak robi. Sporo facetów się do tego nie przyznaje i sporo przynajmniej raz spróbowało wyobrazić sobie piękną, cycatą Pamele Anderson :)

A Wy? :) Próbowałyście kiedyś wyobrażać sobie, że uprawiacie seks z innym facetem podczas gdy robicie to ze swoim? :)

Przyznam, że raz mi się zdarzyło. Właściwie to przemkneła mi ta myśl (w trakcie kochanie się z moim mężem) przez głowę, łącznie z potencjalnym facetem . Nie da się tak. Bynajmniej ja tak nie dam rady.
nie
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

Nie...
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Nie.Jak już to wyobrażam sobie że jesteśmy w innym miejscu lub w innej sytuacji a nie znowu w tym nudnym łóżku ;)
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Arturowa :)
Miła Kobietka

Post autor: Arturowa :) »

Mi mój partner w zupełności wystarcza. ;) A po drugie w trakcie kochania się z moim mężczyzną nie myślę o niczym innym, skupiam się na doznawaniu przyjemności i dawaniu jej mojemu facetowi.
Ale jak kto woli ;) :sex1
" Nie nazywaj moich marzeń szaleństwem
jeśli sam, oprócz szarej rzeczywistości
nie masz nic więcej. "
Yass
Jestem tu nowa :)

Post autor: Yass »

Ja wyobrażałam sobie seks z kimś innym niż z moim ostatnim partnerem, z którym zresztą już nie jestem... I nie mam sobie tego za złe :)
nina19

Post autor: nina19 »

Nie, bo wg. mnie jest to pewnego rodzaju zdrada.
ODPOWIEDZ