Mięśnie kegla a kulki gejszy
-
rabarbara
Mięśnie kegla a kulki gejszy
Witam, czy któraś z was stosowała może kulki gejszy do wzmocnienia swoich mięśni kegla? Chodzi mi szczególnie o takie jak z Fun Factory, trzeba je po prostu włożyć i mięśnie same się ćwiczą, czy trzeba się jakoś skupiać, żeby zaciskać na nich te mięśnie? Wiem, że można wykonywać ćwiczenia bez żadnych kulek, ale wydaje mi się, że nie robię tego dobrze, to dla mnie trochę jak ruszanie uchem..
-
ChiChan
Re: Mięśnie kegla a kulki gejszy
Hej. Kulki gejszy pomagają w ćwiczeniach. Łatwiej jest ćwiczyć jak coś jest w środku. Są różne rozmiary i kolory. Podobno świetne przed ciążą.
Ja chyba zakupię w najbliższym czasie te kulki, podobno fajna sprawa...
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
Ja nigdy o tym nie myślałam, ale może kiedyś pomyślę
Ale same mięśnie kegla mam nieźle rozwinięte i bardzo się z tego cieszę
Potrafię sama ćwiczyć i dość często to robię 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Ja też nie.nina19 pisze:Ja nie .
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Ja stosuję kulki gejszy PlumBum, ponieważ ćwiczenia mięśni kegla naprawdę dobrze wpływają na nasze zdrowie. Ich kondycja ma znaczenie jeśli chodzi o lekki poród, to od nich zależy czy macica szybko wróci do stanu sprzed porodu. Kulki polecane są też kobietom po menopauzie, bo zapobiegają obniżeniu się macicy i pomagają walczyć z nietrzymaniem moczu.
Ostatnio gdzieś na necie widzialam takie elektryczne cuda które poprzez stymulację pobudzają miesien kegla.