Mięśnie kegla a kulki gejszy

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
rabarbara

Mięśnie kegla a kulki gejszy

Post autor: rabarbara »

Witam, czy któraś z was stosowała może kulki gejszy do wzmocnienia swoich mięśni kegla? Chodzi mi szczególnie o takie jak z Fun Factory, trzeba je po prostu włożyć i mięśnie same się ćwiczą, czy trzeba się jakoś skupiać, żeby zaciskać na nich te mięśnie? Wiem, że można wykonywać ćwiczenia bez żadnych kulek, ale wydaje mi się, że nie robię tego dobrze, to dla mnie trochę jak ruszanie uchem..
ChiChan

Re: Mięśnie kegla a kulki gejszy

Post autor: ChiChan »

Hej. Kulki gejszy pomagają w ćwiczeniach. Łatwiej jest ćwiczyć jak coś jest w środku. Są różne rozmiary i kolory. Podobno świetne przed ciążą.
nina19

Post autor: nina19 »

Ja nie .
Awatar użytkownika
qiqolina
Miła Kobietka

Post autor: qiqolina »

Ja chyba zakupię w najbliższym czasie te kulki, podobno fajna sprawa...
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja nigdy o tym nie myślałam, ale może kiedyś pomyślę ;-) Ale same mięśnie kegla mam nieźle rozwinięte i bardzo się z tego cieszę ;-) Potrafię sama ćwiczyć i dość często to robię :-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Natalia Sabała
Miła Kobietka

Post autor: Natalia Sabała »

nina19 pisze:Ja nie .
Ja też nie.
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
corhia
Jestem tu nowa :)

Post autor: corhia »

Ja stosuję kulki gejszy PlumBum, ponieważ ćwiczenia mięśni kegla naprawdę dobrze wpływają na nasze zdrowie. Ich kondycja ma znaczenie jeśli chodzi o lekki poród, to od nich zależy czy macica szybko wróci do stanu sprzed porodu. Kulki polecane są też kobietom po menopauzie, bo zapobiegają obniżeniu się macicy i pomagają walczyć z nietrzymaniem moczu.
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Ostatnio gdzieś na necie widzialam takie elektryczne cuda które poprzez stymulację pobudzają miesien kegla.
ODPOWIEDZ