Niedosłuch u dzieci
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Niedosłuch u dzieci
Czy znajdzie się tutaj ktoś ma doświadczenie w przypadku diagnozowania i ewentualnego leczenia dziecka z niedosłuchem? Chciałabym pomóc siostrze, która właśnie urodziła synka i okazało się, ze mały nie słyszy 
Re: Niedosłuch u dzieci
Były już jakieś dokładniejsze badania? Wiadomo jaka jest przyczyna niedosłuchu? Czy potrzebne będą implanty czy jakieś inne leczenie? Też mamy w rodzinie dziecko z niedosłuchem, to naprawdę nie koniec świata, żyje normalnie, słyszy z implantami, mówi. Jak masz pytania to postaram się pomóc.
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Tak, już mamy komplet badań i diagnozę, lekarz zaleca implanty im wcześniej tym lepiej, żeby mowa normalnie się mogła rozwinąć. Będę wdzięczna za jakieś rekomendacje lekarzy i jeśli mogłabyś powiedzieć gdzie odbył się zabieg i ile trwa oczekiwanie?
A skąd jesteś? Ze swojej strony mogę polecić Kajetany pod Warszawą. Co do terminów to najlepiej dowiadywać się u źródła, tu masz numer na infolinie 22 463 55 55, jak coś to od razu można się umówić.
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Dzięki za numer, na pewno skorzystam, mieszkam w Warszawie, więc to niedaleko, a widzę, że wiele osób poleca właśnie Kajetany.
Bo to naprawdę bardzo dobry ośrodek, ze świetnymi specjalistami
Udało Wam się umówić?
-
surykatka2
- Miła Kobietka
Tak, dodzwoniłam się praktycznie od razu, wszystkiego się dowiedziałam na infolinii i umówiłam się na wizytę. Jesteśmy już po wizycie i ciągniemy temat dalej. Jestem już o wiele spokojniejsza, widząc, że sprawa implantów ruszyła do przodu. Jeszcze raz dzięki za polecenie.