Boląca ręka
Boląca ręka
Od jakiegoś czasu a dokładniej od jakiś 5 miesięcy boli mnie lewa ręka .Przedramie .Szczególbnie wieczorem i w nocy.Począ tkowo myślałam że to od spania na niej .Ale parę razy mąz do puzna grał i obserwował jak śpie i nie spałam na tej ręce .Różne myśli mi przychodzą do głowy ,bo słyszałam że jak się choruje na raka to zaczyna włąśnie ręka boleć.Wiadomo oczywiście pojde z tym do lekarza ,ale mimo to czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie ,czy macie lub miałyście tak samo?Włąśnie moja ś.p ciotka siostra mamy zmarła na raka płuc.A zaczęła ją właśnie boleć ręka ,lekarz dawal przeciwbólowe ale cos go zaniepokoiło i zrobił badanie krwi a potem już niedługo to trwało.
Re: Boląca ręka
Bardzo dobrze, że pójdziesz do lekarza, szkoda, że tak późno
Wydaje mi się, że to nie może mieć nic wspólnego z nowotworem O.o Ale jednak przy zawale boli właśnie lewa ręka, więc może jednak jest to jakiś problem z sercem; albo po prostu trzymasz ją za wysoko / za nisko w pracy, może poszukaj tam lub na codzień czynności którą wykonujesz nieświadomie, a jednak jest przyczyną tak długotrwałego bólu.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
70 -> 57 -> 73 -> 66.. cel -> 60
70 -> 57 -> 73 -> 66.. cel -> 60