Nie mogę jeść

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
PaPatka
Jestem tu nowa :)

Nie mogę jeść

Post autor: PaPatka »

Witam Was drogie Kobietki :)
Specjalnie zarejestrowałam się na tym forum ponieważ mam pewien problem a już nie wiem co mam robić.
Otóż, od pewnego czasu nie mogę jeść. Nie chodzi tu o odchudzanie bo i tak jestem już wystarczającym chuderlakiem, ale najzwyczajniej w świecie nie mogę nic w siebie wcisnąć chociaż bardzo bym chciała. Po zjedzeniu czegokolwiek mam odruchy wymiotne. Nie wiem co się dzieje. I takim oto sposobem w 2 tygodnie schudłam 5 kg, a przy wzroście 1,75cm waga 54kg raczej nie jest normalna.
Proszę o pomoc. Czy któraś z Was tak miała? Jak mam z tym walczyć?
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: Nie mogę jeść

Post autor: mycha25 »

Idz z tym do lekarza bo się zagłodzisz. Nie wiem co to jest bo przyczyny mogą być przeróżne i nie chcę Cię też straszyć ale miałam koleżankę,młodą dziewczynę która po jedzeniu wymiotowała,nie mogła jeść i okazało się że ma raka przełyku. Niestety już nie żyje :( . Ja oczywiście nie mówię że Ty również masz raka ale lepiej iść do lekarza dowiedzieć się w czym problem. Pozdrawiam
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Ja mam podobne reakcje jak przeżywam jakiś silny stresss... ale 2 tygodnie to już niepokojące, lekarz!
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

USG, a być może gastroskopia - zrób to jak najszybciej, bez strachu, bo im dłużej będziesz zwlekać, tym gorzej to przejdziesz. Gastroskopia to strasznie nieprzyjemne badanie, ale trwa ledwie 5 minut, więc można wytrzymać.
Żanetaa30
Jestem tu nowa :)

Post autor: Żanetaa30 »

Koniecznie trzeba to zbadać. Spróbuj zjeść cos lekkostrawnego.....ale lekar konieczny.
ODPOWIEDZ