pochwalcie się jakie są wasze ulubione sprzęty kuchenne? Może wzajemnie się natchniemy na zakupy takowych
nasze ulubione sprzęty
-
Marina
nasze ulubione sprzęty
Witam 
pochwalcie się jakie są wasze ulubione sprzęty kuchenne? Może wzajemnie się natchniemy na zakupy takowych
Piszcie nie tylko o agd ale i o innych różnych sprzętach 
-
candy201
Re: nasze ulubione sprzęty
Ja chciałam polecić piekarnik firmy Beko.Wiele osób mówi że jest to słaba firma, bo turecka podobno, i stąd niskie ceny. Ja osobiście ze swojej strony bardzo polecam. Przynajmniej piekarniki.
-
marta_wiga
Zmywarka do naczyń musi być
Ale poza tym to dla mnie najważniejszy jest dobry, ostry nóż w kuchni. Niby taka zwyczajna sprawa, ale dopiero jak kupiłam porządny, to się zorientowałam jak długo męczyłam się bez sensu.
Ale poza tym to dla mnie najważniejszy jest dobry, ostry nóż w kuchni. Niby taka zwyczajna sprawa, ale dopiero jak kupiłam porządny, to się zorientowałam jak długo męczyłam się bez sensu.
-
milanogirl
hehe, no w sumie, bez dobrego noża to średnio cokolwiek idzie w kuchni 
Ostatnio zmieniony śr cze 05, 2013 2:29 pm przez milanogirl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
babinka
Ulubione sprzęty> Na razie należy do nich bez w apienia moja kuchenka mikrofalowa- jest absolutnie bezcenna, xzaledwie w kilka chwil mogę sobie dzięki niej przygotować obiad( oczywiście gotowe dania:(). Marzy mi się natomiast zmywarka do zabudowy. NA razie myję naczynia w zlewie i muszę pryznać,że jest to czynność przeze mnie znienawidzona
-
aura
moim ulubionym sprzętem jest ekspres do kawy, który pomaga mi się obudzić każdego dnia, mam zwykły ekspres przelewowy, który kupiłam na wasserman.pl za 69 zł i zawsze podczas ciężkiego dnia jest moim najlepszym przyjacielem 
-
Cukiereczek19
Oczywiście dobry nóż ale każdy element wyposażenia jest ważny tj patelnie, garnki czy też jakiś sprzęt typu robot kuchenny idt..
Ale mój narzeczony jest kucharzem więc on mi jest jak najbardziej potrzebny w kuchni...
Ale mój narzeczony jest kucharzem więc on mi jest jak najbardziej potrzebny w kuchni...
-
wenecja
Blender to niezastąpione urządzenie. Zrobię z nim przeróżne pyszne koktajle, oraz wszelkiego rodzaju dresingi. Polecam
-
kredka
Moim ulubionym sprzętem kuchennym jest mikrofala firmy Clatronic. Jest duża, ma wszystkie funkcji jakich potrzebuję i mimo, że mam ją już od jakiś 2 lat nigdy nie było z nią problemów, żadnych awarii. A nigdy nie byłam przekonana do tej firmy;). Teraz natomiast myślę nad kupnem nowego czajnika. Podoba mi się kilka marki Savion, ale nie mogę się zdecydować, który wybrać. Są bardzo pomysłowe, a jednocześnie stylowe:)
-
Marina
Moim ulubionym chyba zawsze będzie szybkowar, tyle mi czasu zaoszczędza
A co do noży to może używa któraś z Was noża ceramicznego??
-
Angeel
Ja uwielbiam swój odkurzacz Philipsa
Mam wreszcie coś co porządnie ciągnie
żaden kurzyk nie jest w stanie mi się przeciwstawić;]
-
dione
U mnie najważniejszym sprzętem jest czajnik elektryczny. Jako fanka herbat wszelakiego rodzaju ten sprzęt jest najważniejszym gadżetem w mojej kuchni. Lubię, jeżeli oprócz tego, że spełnia on swoją funkcję, również dobrze wygląda. Dlatego podobają mi się czajniki Savion, ponieważ mają naprawdę fajny design.
-
Marina
Widziałam je ale nie bardzo mi się podobają..
Zamówiłam sobie noże w końcu - dwie sztuki na początek, podobno są świetne do warzyw, bardzo ostre (a rzadko się je ostrzy)

I można myć w zmywarce
w poniedziałek powinny już dojechać 
Zamówiłam sobie noże w końcu - dwie sztuki na początek, podobno są świetne do warzyw, bardzo ostre (a rzadko się je ostrzy)

I można myć w zmywarce
-
roksanna
A moim ulubionym sprzętem jest ekspres do kawy!
To jest to czego nigdy nie zabraknie w moim domu - niezależnie od tego gdzie będę mieszkać
Jest teraz na rynku mnóstwo ekspresów o ciekawym designie ale niestety bardzo drogich. Nie mam zbyt wygórowanych potrzeb dlatego "wystarczyłby" mi taki ekspres jak na zdjęciu 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
MoniczkaM
roksanna - ja mam podobnie! Nie wyobrażam sobie poranków bez wielkiego kubka kawy przygotowanej w ekspresie. To mój codzienny (prawie codzienny
), poranny rytuał. I powiem Ci, że te ekspresy z medialuxu przypadły mi do gustu. Szkoda, że sama takiego nie mam 
-
Anastazja-A
To moim ulubionym sprzętem są wszelkiego rodzaju sztućce oraz garnki
Może to dziwne ale naprawdę - przecież nie wyobrażam sobie kuchni bez nich właśnie. W zupełności wystarczają mi takie ze stali nierdzewnej z magicznej planety ale lubię tez od czasu do czasu postawić na nowoczesny dizajn 
-
Lady_Sisi
Anastazja-A, ja mam podobnie - zwłaszcza sztućce muszą być u mnie piękne i eleganckie (labo na każdą okazję
). Natomiast w kwestii garnków - staram się nie przesadzać ale tak tak - jakość zawsze w cenie więc kupuję te raczej droższe i na magiczną luknę w ich poszukiwaniu 
-
Marina
A jakie macie na myśli sztućce o nowoczesnym designie?
koniecznie dajcie jakiś przykład.
-
agusnysa
Ja kocham moj ekspres do kawy dolce gusto wszyscy wpadaja do mnie do domku na kawe bo robie lepsza nic w restauracji:)
-
dzo
tylko wkłady do tego są drogieagusnysa pisze:Ja kocham moj ekspres do kawy dolce gusto wszyscy wpadaja do mnie do domku na kawe bo robie lepsza nic w restauracji:)