Dodatki do stylu vintage w salonie
- princesssssQa
- Miła Kobietka
Dodatki do stylu vintage w salonie
Cześć dziewczyny! Szukam jakichś fajnych oryginalnych dodatków do salonu w stylu vintage. Jesteście mi może w stanie coś doradzić, podrzucić jakieś propozycje? Będę bardzo wdzięczna 
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Re: Dodatki do stylu vintage w salonie
Z takich dodatków do stylu vintage do salonu na pewnoi warto poszukać jakichś poduch na kanapę. Poza tym stawiałabym też na wazon, może jakiś zegar. Generalnie nie ma co przesadzać bo co za dużo to nie zdrowo co tyczy się zresztą każdego stylu
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Wyszukałam kilka propozycji na sfmeble. Może coś Cię zainspiruje. Nie wiem w jakich kolorach masz salon więc tak bardziej na chybił trafił
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- karolajnaa
- Miła Kobietka
no i jeszcze zegar 
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
ta ramka to takie bardziej shabby chic jak dla mnie, ale generalnie propozycje całkiem trafione. Najciekawszy jest moim zdaniem ten obraz z Marylin
- princesssssQa
- Miła Kobietka
Obraz z Marylin rzeczywiście pasowałby mi najbardziej do salonu w stylu vintage ale zastanawiałabym się też nad zegarem. Sfmeble to jakiś sklep internetowy? Jak z cenami
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Tak, importują meble zza granicy i czasami do nich zaglądam co mają nowego. Ceny bardzo przystępne i adekwatne do dobrej jakości. Czasami mają jakieś promocje więc można złapać coś taniej
Kilak fajnych rzeczy znalazłam w sklepie Lotari. Do tej pory ten sklep kojarzył się mi głównie z roletami, a maja tam dużo fajnych dodatków takich jak poduszki, obrazy, lampki. Wyszukałam bardzo fajne podusie Shabby Chic.
Lampka w stylu Tiffany na stolik, albo stojąca lampa z dużym, materiałowym kloszem. Ja bym jeszcze dała kolorową, wzorzystą narzutę na kanapę albo poduszeczki.
bardzo podobają mi się takie dodatki, ładnie wykańczają całe wnętrze 
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Ja w moim salonie mam stary zegar i stare radio lampowe, wyglądają jako dodatki super.
grywalizacja na http://sanitera.pl
Średnio mi się podoba ten styl, ale kilka takich drobnostek wcale złe nie są.
- versanis.pl
- Jestem tu nowa :)
Polecam świeczniki w stylu retro, które wykonano techniką metaloplastyki. Ich stelaże są wysokie i zgrabne, mieszczą różne ilości świec. Są ciekawym pomysłem na prezent, szczególnie w okresie jesienno-zimowym.
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Jest wiele mozliwości
stare zegary
lustra w drewnianych ramach
możesz ewentualnie zastanowić się nad zaprojektowaniem czegoś samodzielnie ( szczególnie jeśli nie możęsz znaleźć w sklepach tego co Ci odpowiada).
Sama ostatnio zaprojektowałam sobie poduchy vintage na kanapę oraz fototapetę w salonie ( stacjonarnie jest ograniczony wybór jeśli o to chodzi). Kupowałam w LINK
Wybrałam wzory kaligraficzne.
DZIEKUJEMY ZA LINK
stare zegary
lustra w drewnianych ramach
możesz ewentualnie zastanowić się nad zaprojektowaniem czegoś samodzielnie ( szczególnie jeśli nie możęsz znaleźć w sklepach tego co Ci odpowiada).
Sama ostatnio zaprojektowałam sobie poduchy vintage na kanapę oraz fototapetę w salonie ( stacjonarnie jest ograniczony wybór jeśli o to chodzi). Kupowałam w LINK
Wybrałam wzory kaligraficzne.
DZIEKUJEMY ZA LINK
Obrazy są ciekawe, podduszki, zegary i akcesoria np. stary , ozdobny telefon...
Mi osobiście nie podoba się ten styl.
Mi osobiście nie podoba się ten styl.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Bardzo dobrym dodatkiem w tym stylu będą poduszki i takniny. Widziałam takie w LINK. Ich nowoczesna kolekcja tkanin z geometrycznymi wzorami w pastelowych odcieniach świetnie wpasuje się we wnętrze w stylu vintage. Można też pomyśleć o lambrekinach z tych samych tkanin co poduszki.
PROSIMY O WKLEJENIE ZDJECIA
PROSIMY O WKLEJENIE ZDJECIA