W tych skrajnościach ciężko o kompromis, więc liczy się siła argumentów - pomożecie mi się przygotować do zażartej dyskusji i podpowiecie, jakie są najważniejsze zalety oranżerii i jak umniejszyć ew. wady???
ogrody zimowe - za i przeciw
ogrody zimowe - za i przeciw
Właśnie urządzamy nasz wymarzony dom. O ile w większości kwestii mamy bardzo podobne zdanie i prędzej czy później udaje się nam wypracować wspólne rozwiązanie
, tak powoli kością niezgody staje się zagospodarowanie tarasu. Ja chcę tam urządzić ogródek zimowy, czyli wariant zabudowany. Kontrpropozycja to całkowite otwarte miejsce na grilla, leżakowanie etc.
W tych skrajnościach ciężko o kompromis, więc liczy się siła argumentów - pomożecie mi się przygotować do zażartej dyskusji i podpowiecie, jakie są najważniejsze zalety oranżerii i jak umniejszyć ew. wady???
Re: ogrody zimowe - za i przeciw
Na podstawie btm-eurolinx.pl/ogrod-zimowy/ mam następujące rzeczy:Onaodia pisze:Właśnie urządzamy nasz wymarzony dom. O ile w większości kwestii mamy bardzo podobne zdanie i prędzej czy później udaje się nam wypracować wspólne rozwiązanie, tak powoli kością niezgody staje się zagospodarowanie tarasu. Ja chcę tam urządzić ogródek zimowy, czyli wariant zabudowany. Kontrpropozycja to całkowite otwarte miejsce na grilla, leżakowanie etc.
osłona przed opadami
większe możliwości dekoracyjne
luksus
wiele funkcjonalności
Co jeszcze warto podkreślić?