Dom

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Dom

Post autor: dominika10 »

Cześć, chciałabym kupić dom w Krakowie i szukam dobrego biura nieruchomości. Słyszałam od szwagierki, że jej bardzo pomogło biuro abcdom i szybko znalazła swój wymarzony dom. Znacie, macie jakieś opinie na jego temat?
kobietawielepiej
Jestem tu nowa :)

Re: Dom

Post autor: kobietawielepiej »

Osobom, które chcą sprzedać nieruchomość tj. dom, działkę, mieszkanie polecam skup nieruchomości, który był dla mnie wręcz wybawieniem. Miałam problem ze sprzedażą mieszkania po cioci. Okazało się, że wiele formalności nie zostało dopilnowanych, do tego mieszkanie wymagało remontu. Na szczęście gdzieś na forum znalazłam informację, że taki skup funkcjonuje i od razu postanowiłam się z nimi skontaktować. Warto wypełnić formularz na stronie https://123skupnieruchomosci.pl/ i dokonać bezpłatnej wyceny naszej nieruchomości.
Xenalia
Miła Kobietka

Re: Dom

Post autor: Xenalia »

Jeśli już mowa o nieruchomościach, to warto podkreślić ,że dziś budując nowy dom warto pomyśleć o pompie ciepła i fotowoltaice, wiele firm oferuje takie instalacje i montaż, warto zajrzeć na strony Polenergia Fotowoltaika, montują nie tylko fotowoltaikę, ale również pompy ciepła, wiele osób wypowiada sie na ich stronie w superlatywach sa zadowoleni z ich usług.
ODPOWIEDZ