Graficzne rolety okienne deKEA
Graficzne rolety okienne deKEA
Nie masz pomysłu na roletę okienną?
Zapraszamy do nas!
Setki wzorów, materiały przepuszczające i nieprzepuszczające światło..
Spam
Zapraszamy do nas!
Setki wzorów, materiały przepuszczające i nieprzepuszczające światło..
Spam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 9:07 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
pomcia
Re: Graficzne rolety okienne deKEA
Fajny pomysł czemu tylko nazwa firmy musi kojarzyć się wiadomo z którą. 
Pomysłowe te rolety - idealne do pokoju dziecka
Ogólnie ja lubię poszaleć nieco z dekoracjami okiennymi. Nie podobają mi się klasyczne rolety, ale za to bardzo przypadły mi do gustu rolety rzymskie. Wiecie jakie to? Zamieszczam przykładowe zdjęcie poniżej:

SPAM

SPAM
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 9:06 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
fotograf ślubny warszawa
-
Martyneczka22
- Jestem tu nowa :)
Ja kupiłam te rolety co podała vicky0019 i szczerze powiem, że prezentują się świetnie. Zamontowałam je w sypialni. Ściany mam w podobnych barwach, więc dobrze się dopasowały. Wykonanie też na 5 z plusem, więc mogę polecić. Zamówiłam tutaj, gdyby ktoś szukał: SPAM
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 9:06 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo fajne są te rolety ale potwornie drogie, wolałabym coś tańszego może coś takiego Apricot SPAM
zapraszam do mojego sklepu place zabaw
Takie elementy z nadrukiem na ścianach, panelach czy tapetach pięknie ożywiają wnętrza!
http://www.dzx.pl/pl/
Graficzne rolety okienne
Ja świetne rolety zamawiałam na SPAM Mają ogromny wybór grafik i możliwość nadruku własnej grafiki.Tkaniny są wysokiej jakości i łatwe w utrzymaniu czystości. Jeżeli chodzi o ceny to wg mnie są bardzo atrakcyjne.
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 9:05 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie się to kompletnie nie podoba, tandetą mi to pachnie. Serio można do pokoju dla dziecka wybrać rolety w dowolnym odcieniu ale niekoniecznie z grafiką. Wnętrze traci wtedy na wyrafinowaniu i elegancji. Ja mam rolety rzymskie z Agata Rolety w całym domu. Wszystkie są w kolorze białym i bardzo ładnie wyglądają, pasują idealnie do każdego z kolorów ścian. Moim zdaniem to najlepsze i stylowe wyjście.