naklejki na meble

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Re: naklejki na meble

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Jeżeli mam być szczera to takie naklejki na meble w ogóle mi sie nie podobają,rozumiem jeszcze na lodówkę ale nic poza tym. Bardziej przeszkadzają niż faktycznie stanowią fajną i ciekawą ozdobę. Meble powinny już takie być same w sobie.
www.WszystkozAmeryki.com
stasimo
Jestem tu nowa :)

Post autor: stasimo »

też mi się nie podobają… Mam w ogrodzie obklejony zestaw z curver-lifestyle i jutro zabieram się za ściąganie tej szmiry.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Coś takiego:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeszcze jako tako jest znośne, choć zależy wszystko od gustu i od odpowiedniego dopasowania.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
moniq

Post autor: moniq »

Nie sądzicie, że to trochę kiczowate rozwiązanie? Nie bardzo mi się podoba, jeśli mam być szczera.
Kwiaty - Rogatka.pl
reginne

Post autor: reginne »

czasem takie tapety faktycznie są kiczowate, dużo zalezy od wzoru/motywu który wybierzemy ;) ja wybrałam moty kwiatowy i zamówiłam na stronie SPAMi nie dość, że jakoś rewelacja to jeszcze szafa wygląda bardzo stylowo
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 8:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ