naklejki na meble
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Re: naklejki na meble
Jeżeli mam być szczera to takie naklejki na meble w ogóle mi sie nie podobają,rozumiem jeszcze na lodówkę ale nic poza tym. Bardziej przeszkadzają niż faktycznie stanowią fajną i ciekawą ozdobę. Meble powinny już takie być same w sobie.
www.WszystkozAmeryki.com
też mi się nie podobają… Mam w ogrodzie obklejony zestaw z curver-lifestyle i jutro zabieram się za ściąganie tej szmiry.
Coś takiego:

Jeszcze jako tako jest znośne, choć zależy wszystko od gustu i od odpowiedniego dopasowania.

Jeszcze jako tako jest znośne, choć zależy wszystko od gustu i od odpowiedniego dopasowania.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Nie sądzicie, że to trochę kiczowate rozwiązanie? Nie bardzo mi się podoba, jeśli mam być szczera.
Kwiaty - Rogatka.pl
czasem takie tapety faktycznie są kiczowate, dużo zalezy od wzoru/motywu który wybierzemy
ja wybrałam moty kwiatowy i zamówiłam na stronie SPAMi nie dość, że jakoś rewelacja to jeszcze szafa wygląda bardzo stylowo
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 8:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM