Doradźcie proszę.
naklejki na meble
-
karotka
naklejki na meble
dudka83 ma wątpliwości odnośnie naklejek na lodówkę, ja mam wątpliwości odnośnie naklejek na meble
Czy ktoś z Was już coś takiego kupował? Znalazłam w sieci okleiny meblowe dekea. Szczególnie jeden wzór świetnie pasowałby do pokoju mojego Syna. Nie wiem tylko, czy nie będzie odłazić. Syn już duży więc sam nie będzie odklejał okleiny
)
Doradźcie proszę.
Doradźcie proszę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
beatta
Re: naklejki na meble
Okleina nie odłazi, sama oklejałam meble. Jest to czasochłonne i wymaga cierpliwości, ale efekt jest wyśmienity.
-
Hakiruono
Ja nie mam tapet na meblach, ale siostra się w to bawiła dla swoich dzieci jakiś czas temu. Udało się, wygląda fajnie i do tej pory trzyma się dobrze.
-
zybel
Ja oklejałam jedną półkę o bardzo gładkiej powierzchni , było sporo zabawy , trzeba uważać , żeby się okleina nie zaginała ani bąble nie robiły , jest to trudniejsze niż tapetowanie , a jeśli meble mają jeszcze jakie frezowane drzwi to czeka Cię masa roboty .
Osobiście nigdy się już do tego nie zabiorę .
Co do trwałości , okleina ma już 3 lata i trzyma się idealnie .
--
Mieszkania w Gdańsku
Osobiście nigdy się już do tego nie zabiorę .
Co do trwałości , okleina ma już 3 lata i trzyma się idealnie .
--
Mieszkania w Gdańsku
-
baba
Ja mam ogromną naklejkę na meblach w kuchni, jak dla mnie bomba. Jak szukacie kogoś z Wawy kto wam to dobrze zrobi to powiem wam, że ja jestem zadowolona z fotodekoracje.com
wykonali i robotę naprawdę na poziomie
a teraz pora spać, bo mąż woła
wykonali i robotę naprawdę na poziomie
a teraz pora spać, bo mąż woła
-
dione
Na początku takie naklejki na pewno wyglądają ciekawie. Jednak zastanawiam się, czy to dobre rozwiązanie tak na dłuższy okres czasu. Po pewnym czasie na pewno przestają one tak dobrze wyglądać, no chyba, że co parę lat będzie się je zmieniać.
-
Yagoda
wlasnei trafilam na te dekee wczoraj i bardzo mi sie ich wzory spodobaly... ale ja chcialabym do kuchni ale nie maja oferty na kuchnie
(
sluchajcie, a to jest tak ze one sa w kaim wymiarze jak szafka czy wiksze zeby rowniez naleic na... jak to powiedziec... szerokosc? rant?
sluchajcie, a to jest tak ze one sa w kaim wymiarze jak szafka czy wiksze zeby rowniez naleic na... jak to powiedziec... szerokosc? rant?
Myślę, że to zależy od gustu. Takie wyklejanki fajnie wyglądają jeśli się dobierze odpowiednie i zaprojektuje pod nie pokój. Szczególnie fajnie wyglądają te na obrazku.
Czy się to na dłuższą metę utrzyma -nie wiem. Jak się znudzi to zawsze można zmienić.
Czy się to na dłuższą metę utrzyma -nie wiem. Jak się znudzi to zawsze można zmienić.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
No to znalazłam odpowiedź na to czy się te naklejki trzymają, musze spróbować. Faktycznie tylko obawiam się tych bąbli podczas naklejania. Może ma ktoś na to jakieś rady? Czy to prawda, ze jeżeli się źle naklei to można podgrzać naklejkę suszarką i delikatnie ściągnąć?
wynajem samochodów toruń
-
apollo
Wygląda to całkiem fajnie, o ile tylko te najlejki zostały sensownie dobrane. My np. przez Decorand dobieraliśmy naklejki do pokoju dziecka i wyglądało to fantastycznie. Przede wszystkim zrobiło się ciekawie i kolorowo, ale to oczywiście wszystko kwestia odpowiedniego doboru naklejek 
Moim zdaniem naklejki na meble wyglądają nieestetycznie, więc nie zdecydowałabym się na ich kupno.
-
apollo
Kwestia tego, na jakie meble, dla kogo itp. Np. SPAM
Do pokoju dziecka. Z drugiej strony dzieci chciałyby mieć jakieś motywy zwierzęce, tak więc nie można tutaj niczego przesądzać.
Do pokoju dziecka. Z drugiej strony dzieci chciałyby mieć jakieś motywy zwierzęce, tak więc nie można tutaj niczego przesądzać.
Ostatnio zmieniony wt mar 18, 2014 4:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
klaudia789
- Jestem tu nowa :)
Naklejki ale do wielokrotnego użytku są fajne a tak to mi się nie podobają
Ekologiczne środki czyszczące: proecosg.pl/produkty
-
kkk-kamila
A czy ktoś z was oklejał lodówkę ? sa takie specjalne naklepji i zastanawiałam się. Nie wiem jednak czy to tak na lodowce dobrze przylega?
-
Franciszka
- Miła Kobietka
Jest tak dużo wzorów że na pewno do każdego wnętrza znajdzie się idealne rozwiązanie. Ja ostatnio zamówiłam do kuchni imbryczek z ziarenkami kawy, jest naprawdę super;)
Moim zdaniem nie. Niezależnie od tego, jakie to będą naklejki, nie przekonam się. Nie podoba mi się całkowicie taki pomysł. Nawet w pokoju dziecięcym. Na ścianach owszem.
http://www.smartbin.pl
Mi się podobają takie folkowe wzory SPAM planuje okleić meble nimi u siebie w pokoju.
Ostatnio zmieniony wt kwie 28, 2015 10:15 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sylwana372
Najczęściej u znajomych widywałam obklejoną przez dzieci lodówkę. Myślę że jest to dobre miejsce dla dzieci, by mogły sobie przyklejać kolorowe naklejki.
Allplayer - najlepszy program do oglądania filmów jaki w życiu widziałam!
Nie jestem zwolenniczka naklejek na meble, mam wrażenie, że ciężko się to usuwa. Jeśli już to naklejki na szyby. Mamy takie na oknie w aucie . Można je też przykleić na okno w pokoju lub w drzwiach. Proste, zabawne, fajnie wyglądają.
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
wlasnie a czy sa jakies naklejki na lustra??? bo mam w przedpokoju duza szafe z 3 drzwiami zasuwana I na 2 myslalam by dac jakas okleine tak by z slustrem byly tylko jedne drzwi..
Zakleic 
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Są okleiny imitujące drewno... widziałam też kiedyś gdzieś w internecie propozycje naklejek na meble podobnych do tych na ściany i wyglądały pięknie, ale nigdy nie stosowałam takich produktów i niestety nie mogę wypowiedzieć się na temat ich trwałości. Naklejki na ściany miałam i były bardzo trwałe.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com