Dom pod Warszawą

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
stonoga12
Jestem tu nowa :)

Dom pod Warszawą

Post autor: stonoga12 »

Zastanawiamy się nad kupieniem domu pod Warszawą,bo już chyba nadszedl ten moment kiedy zaczynamy myslec o powiekszeniu rodziny :baby i jednak wolalabym zeby moje dziecko nie wychowywalo sie w szarym bloku bez dostepu do swiezego powietrza.. może możecie polecic jakaś miejscowość albo od razu osiedle domkow, ktore koniecznie mialyby ogrodki, ale jednoczescnie zeby dojazd do miasta nie trwał kilku godzin?
brzozama

Re: Dom pod Warszawą

Post autor: brzozama »

Nie wiem czy te poszukiwania sa jeszcze aktualne? Ze swojej storny polecalabym Białołękę - ostatnio bardzo modne miejsce dla rodzin z dziećmi. Znalazłam fajną inwestycję na SPAM która mogłaby cię zainteresować :) Inwestycja nazywa się LYKKE
Ostatnio zmieniony wt paź 13, 2015 12:45 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
luizah

Post autor: luizah »

Chyba musisz sama zdecydować, które miejsce najbardziej Ci odpowiada. Tych osiedli się tyle buduje, że nie jest trudno wybrać coś interesującego.
https://najlepszegadzetyblog.wordpress.com/
alicjakierna

Post autor: alicjakierna »

Nasz dom u teściów nie ma dostępu do infrastruktury gazu ziemnego i zastanawiamy się nad podpisaniem umowy jak sąsiedzi mają z SPAM, bo i zbiornik mają i zapewniają obsługę kompleksową, jak uważacie? Czy to dobry pomysł?
Ostatnio zmieniony wt mar 22, 2016 8:48 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
mańka

Post autor: mańka »

Musicie pojeździć i zobaczyć, gdzie się Wam spodoba. Ludzie mają różne upodobania przecież ;)
https://dotwojegodomu.wordpress.com/
Mała_Kaśka
Fajna Kobietka

Post autor: Mała_Kaśka »

Najlepiej pojeździć no i co ważne jak daleko od tej wwy:) Bo w sumie fajne domy to i w samej wwie można spotkać:) Tylko ceny pewnie nie takie...
ODPOWIEDZ