Najgorszy film
-
dzo
Re: Najgorszy film
taa
lepszą akcję miałam jak poszłam siku w międzyczasie zrobić niż siedząc i oglądając film

Ahahaha. O rety nie wiem czemu wyobraziłam sobie akcję ze spadającymi papierami toaletowymi. Może dlatego, bo to byłoby jakieś wrażenie niż akcja w SKFL007.
No atak papierów byłby lepszy niż cały film.
No atak papierów byłby lepszy niż cały film.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Absolutnie bez dwóch zdań, dodać do tego można wszystkie produkcje typu Weekend Sztos 2 czy tym podobne-goska- pisze:Kac Wawa.
Polskie filmy to prymitywne filmy czyli dziwki, zdrada, seks. Nie wspominając filmów o II wojnie... Nic nowego i nic zachwycającego.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Dla mnie najgorszym filmem jest ludzka stonoga. W życiu nie byłam tak zdegustowana żadnym filmem jak tym.
internet kablowy
Ogromną porażką był dla mnie polski film "Kochaj i tańcz". Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałam bardziej przewidywalny scenariusz, a gra aktorska mnie po prostu fizycznie bolała. Izabella Miko zdecydowanie powinna poszukać sobie innego zajęcia.
"Szklana Pułapka 5" mój facet mnie na to zaciągnął do kina i to byl najgorszy film jaki ostatnio widziała. Scenariusz dno - akcja nieciekawa....
Odlotowe jak sprezarki srubowe

Koledzy chcieli mnie ostatnio na nią zaciągnąć. Dobrze, że się nie dałam 
Dla mnie najgorszy film to KAc Wawa...nie wiem kto taki chłam kręci...zraziłąm się na długo do polskich komedii!
Polecam okucia do szkła
Kac Wawa to w ogóle porażka. Też nie wiem po co ktoś wpuścił do kin taki szajs.
Yuma też daleko nie leży od Kaca. W ogóle mi się nie podobał. Jestem ciekawa kiedy polscy reżyserzy postawią na coś zupełnie innego i pokażą poziom... o ile nie obsadzą znowu śpiewającej przez cały film Nataszy i jadącego na koniu Borysa. Niedoczekanie.
Yuma też daleko nie leży od Kaca. W ogóle mi się nie podobał. Jestem ciekawa kiedy polscy reżyserzy postawią na coś zupełnie innego i pokażą poziom... o ile nie obsadzą znowu śpiewającej przez cały film Nataszy i jadącego na koniu Borysa. Niedoczekanie.
Kac Wawa ma ocenę poniżej 2 na filmweb.pl To oznacza, że jest w czołówce najgorszych filmów wszechczasów 
Jaki obiektyw nikon kupić do D500?
z ostatnich to Atlas Chmur... strasznie dziwny film. Nudny jak nie wiem.
Prometeusz. Kompletnie nie wiedziałam o co tam chodzi.
wykończenia wnętrz warszawa
Inbred -nie wiem czym się kierował Alex Chandon tworząc coś takiego, bo bardziej popierdzielonego filmu nie oglądałam. No nie widziałam. "Ludzka stonoga" przy tym to pikuś.
- kokoszanel
- Super Gaduła
Spróbowałam, myslę co mi tam ... zobaczę.
Ave Cezar.
Myślałam że nie wytrzymam i po 20 minutach zwątpiłam
Ave Cezar.
Myślałam że nie wytrzymam i po 20 minutach zwątpiłam
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
Generalnie mam poczucie humoru, lubię komedie, z American Pie też się pośmieję, ale Ciacho to był dla mnie film bez żadnego polotu, prosty, humor idiotyczny, słaba gra aktorska i wiele innych, ale już na tym poprzestanę. Nie polecam.
"Klątwa doliny węży". To bardzo zły film, ale tak uroczy, że oglądałam go chyba 5 razy