Najgorszy film
-
Lily of the Valley
Najgorszy film
Tutaj piszecie z uzasadnieniem o najgorszych filmach, które obejrzeliście. Co wam się w nich nie podobało? Tytuły? Fabuła?
Moim zdaniem będzie to film "Melissa P.", ale głównie z powodu zachowania głównej postaci. Nie przepadam też za "Strasznym filmem 3", gdyż próbowałam obejrzeć kilka razy, ale poziom głupoty mnie zniechęcił. Kolejny... najgorszy horror, jaki oglądałam, mianowicie: "Koszmar minionego lata".
Moim zdaniem będzie to film "Melissa P.", ale głównie z powodu zachowania głównej postaci. Nie przepadam też za "Strasznym filmem 3", gdyż próbowałam obejrzeć kilka razy, ale poziom głupoty mnie zniechęcił. Kolejny... najgorszy horror, jaki oglądałam, mianowicie: "Koszmar minionego lata".
- quillathee
- Miła Kobietka
Re: Najgorszy film
Co do Mellissy P. nawet się z Tobą zgadzam. Znaczy mi się strasznie nie podobała przesadzona uległość tej bohaterki. Gość jej mówi "Kucaj" a ona kuca, no bez przesady.
No, a teraz... z całym szacunkiem dla moich ulubionych aktorów czyli Chyry i Cieleckiej, ale film "S@motność w sieci" był nie do zniesienia dla mnie... Pomysł fajny, ale dlaczego tak monotonnie i nudno?
No i jako wielka fanka horrorów gore: Cradle of Fear... Ja rozumiem, ze to film baaaardzo niskobudżetowy no, ale sztuczny kot który w ogole się nie ruszał, a w tle słychać było jego hałaśliwe miauczenie mnie powalił. To samo z filmem "Mord w kawałkach". Chociaż takie filmy mają parę zabawnych scen... Choć to też pojęcie względne, dlatego nie podam przykładów
No, a teraz... z całym szacunkiem dla moich ulubionych aktorów czyli Chyry i Cieleckiej, ale film "S@motność w sieci" był nie do zniesienia dla mnie... Pomysł fajny, ale dlaczego tak monotonnie i nudno?
No i jako wielka fanka horrorów gore: Cradle of Fear... Ja rozumiem, ze to film baaaardzo niskobudżetowy no, ale sztuczny kot który w ogole się nie ruszał, a w tle słychać było jego hałaśliwe miauczenie mnie powalił. To samo z filmem "Mord w kawałkach". Chociaż takie filmy mają parę zabawnych scen... Choć to też pojęcie względne, dlatego nie podam przykładów
"Gulczas a jak myślisz?" - szmira, która powstała po pierwszej edycji "Big brother" z bohaterami tego programu w roli głównej. To aż niewiarygodne było, że coś takiego można nakręcić. Przetrwałam jakieś 15 minut i odniosłam film do wypożyczalni.
-
reffina
Widziałam tylko zwiastun, ale mam kandydata - "naziści z kosmosu"
To będzie jakiś hardcore 
-
no.nie.wiem
"Ghost Rider 2", oglądałam kilka dni temu i ehhhh
Tak lubię Nicolas'a Cage'a a tu taki zonk.
Nie dotrwałam do końca filmu (a może i nawet do połowy...) Zbyt tandetny i przewidywalny jak na mój niewyszukany gust
Oglądając miałam ochotę wrzeszczeć: UCIEKAJ NICOLAS, CHODŹ DO MNIE!!! PRZY MNIE JUŻ NIGDY NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ GRAĆ
Nie dotrwałam do końca filmu (a może i nawet do połowy...) Zbyt tandetny i przewidywalny jak na mój niewyszukany gust
Oglądając miałam ochotę wrzeszczeć: UCIEKAJ NICOLAS, CHODŹ DO MNIE!!! PRZY MNIE JUŻ NIGDY NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ GRAĆ
Ja także należę do jego fanklubu.
-
numeria
Najgorszy film jaki w ostatnim czasie widzialam to ANTYCHRYST .... 
- quillathee
- Miła Kobietka
Chyba żartujesz! ;o Film jest w mojej TOPcenumeria pisze:Najgorszy film jaki w ostatnim czasie widzialam to ANTYCHRYST ....
-
numeria
kochana
wybralam sie do kina z przyjaciolka bo niby taki rozreklamowany a maz psiapsioly (milosnik kina i ksiazek) popukal sie palcem w czolo rzeczac: dziewczyny tylko nie to ... ale my co tam ... dawaj na antychrysta .... o rany ... moja droga ... usmialysmy sie po pachy ... film nie ma nic wspolnego z tytulem i najladniej ujmujac jest malo elegancki w obrazie ... nie mam na mysli scen erotycznych ... nie jest pruderyjna
odradzam ... jak dla mnie czas stracony ... 
-
Lily of the Valley
Co do "Melissy P.", zamierzam się drugi raz zabrać do oglądania, to jednak niesprawiedliwe z mojej strony, żeby oceniać film jeszcze zanim się zakończył. Zniesmaczyła mnie początkowa scena z masturbacją głównej bohaterki, jak i późniejsze robienie przyjemności oralnej przypadkowemu facetowi, który defacto, był niezłym skurczybykiem.
- quillathee
- Miła Kobietka
W "Antychryście" Antychrysta trzeba się doszukać
Tam nic nie jest wyłożone na tacy, musisz sobie sama rozwiązać zagadkę jeśli chcesz pojąć sens filmu. Ja film obejrzałam 3x zanim zaczęłam kontaktować kto naprawdę może być Antychrystem w tym filmie i dlaczego.
-
dobroslawa
Kac Vegas, gorszej chały nie spotkałam od czasu obejrzenia tego filmu
-
~czekoladka~
- Jestem tu nowa :)
Zgadzam się, Kac Vegas to tandeta, oglądałam i byłam wściekła że poszłam na to do kina.
co tam opowiadaacie.. kac vegas byl fajny...
kac wawa to dopiero kicz :patyk
kac wawa to dopiero kicz :patyk
Zdecydowanie najlepsze projektowanie i aranżacja wnętrz wrocław
Zgadzam się. Kac Wawa to chłam. Ogólnie polskie komedie to od dobrych kilku lat rynsztok.
Sprawdź zabudowy ze szkła ?
Właśnie słyszałam że ten film to najgorszy film na świecie
Niestety nie oglądałam ale chyba oglądne żeby się przekonać:P
filmowanie konferencji
najgorszy film jaki dotychczas widziałam to Prometeusz, zarówno fabuła jak i samo wykonanie było tragiczne, ten typ filmów w ogóle nie leży w moim guście, ale chłopak chciał go zobaczyć, więc poszliśmy do kina, zmarnowane 25 zł 
Dla mnie najgorszymi filmami jakie kiedykolwiek widziałam to Avatar, Prometeusz i Kac Wawa. Zwłaszcza ten ostatni jest strasznym kiczem.
konto bankowe przenieś
Zdecydowanie Kac Wawa no i jeszcze Chłopaki na Ibizie to szczyt debilizmu ;P
Kac Wawa.
Chodzi Ci o Iron Sky? Ja sie dawno tak nie uśmiałam... to fajna europejska produkcja... ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutujereffina pisze:Widziałam tylko zwiastun, ale mam kandydata - "naziści z kosmosu"To będzie jakiś hardcore
Najgorsze filmy, które ostatnio widziałam to chyba:
* Abraham Lincoln: Łowca wampirów -efekty graficzne i dźwiękowe fajne, ale film kompletna klapa. To skakanie na biegnących koniach mnie rozwaliło. Zaliczyłam takiego facepalma, że huknęło w całym pokoju. Żenada.
* Skyfall 007 -nie pamiętam kiedy się tak wynudziłam, choć to ponoć film akcji... Męczyłam się 40 minut aż w reszcie mój się zlitował i wyłączył.
* Abraham Lincoln: Łowca wampirów -efekty graficzne i dźwiękowe fajne, ale film kompletna klapa. To skakanie na biegnących koniach mnie rozwaliło. Zaliczyłam takiego facepalma, że huknęło w całym pokoju. Żenada.
* Skyfall 007 -nie pamiętam kiedy się tak wynudziłam, choć to ponoć film akcji... Męczyłam się 40 minut aż w reszcie mój się zlitował i wyłączył.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
dzo
Skyfall to żenada jakaś byłaBlackfox pisze:Najgorsze filmy, które ostatnio widziałam to chyba:
No a niby to film akcji.dzo pisze:Skyfall to żenada jakaś byładawno się tak nie wynudziłam na żadnym filmie
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."