Dlaczego kobiety czytają romanse?
Dlaczego kobiety czytają romanse?
jak w tamacie ??
Czemu duży odsetek kobiet sięga akurat po taką lekturę ??
Czemu duży odsetek kobiet sięga akurat po taką lekturę ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Re: Dlaczego kobiety czytają romanse?
romanse czytuj a te kobiety które nie miewają własnych romansów
a tak szczerze, romantyzm przez nas przemawia i myślę że dlatego właśnie
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Nie jestem jakąś wielką fanatyczką tejże kategorii, jednak muszę przyznać, że kiedy odstawiam te swoje ciężkie kryminały, to bardzo często mam ochotę na coś lekkiego w postaci beznadziejnego romansidła.
Dlaczego kobiety czytają? Pewnie z tego samego powodu z jakiego oglądają też komedie romantyczne - bo takie rzeczy nie wydarzają się w życiu realnym, a czasem warto pomarzyć i pofantazjować o takiej nieosiągalnej miłości - bez problemów i zawsze z happy enem - jak to my kobiety lubimy (chociaż nie zawsze się do tego przyznajemy) 
Moim zdaniem romanse to mozliwość oderwania się od codzienności i spełnianie dziewczęcych marzeń za księciem na białym rumaku 
Nie przepadam za romansami, koleżanka pożyczyła mi kiedyś swoje harlequiny- przeczytałam może ze 2, ale jakoś mnie nie wciągnęły. Zdecydowanie bardziej wolę moje kryminały 
używaj tylko kosmetyków naturalnych
Dlatego, że kobieta to kobieta i czasem lubimy się powzruszać biorąc udział(choćby ten bierny) w jakiejś romantycznej i ckliwej historii.
Chociaż ja tam wolę romantyczne chwile na żywo z moim chłopakiem
Chociaż ja tam wolę romantyczne chwile na żywo z moim chłopakiem
Ja jakoś specjalnie nie przepadam za romansami, ale to dobry sposób na wyłączenie myślenia, chwilę odpoczynku dla umysłu