Wnioskuje o to aby dział rozrywka nie był brany pod uwagę przy nabijaniu postów. Osoby które w ogóle nie udzielają się na forum mogą tak sobie w prosty sposób nabić posty co nie jest adekwatne z aktywnością tej osoby na forum
Nabijanie postów
Nabijanie postów
Nie wiem czy pisze w odpowiednim wątku ale stał się 
Wnioskuje o to aby dział rozrywka nie był brany pod uwagę przy nabijaniu postów. Osoby które w ogóle nie udzielają się na forum mogą tak sobie w prosty sposób nabić posty co nie jest adekwatne z aktywnością tej osoby na forum
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Re: Nabijanie postów
Podbijam i popieram 
Bo inaczej chyba zacznę część kasować....
posty oczywiście
Bo inaczej chyba zacznę część kasować....
posty oczywiście
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Zostało wyłączone naliczanie liczby postów w dziale humor-f18.html" class="postlink" rel="dofollow">Gry i zabawy, humor
dobra decyzja 
Kris brawa za trafna uwage. 
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Od czasu do czasu zaświeci się lampeczka pod kopułą. Ale przyznam się że pomysł ten podsuneła mi niejaka Hadassa, nie wiem czy znacie czy nie. MOżna powiedzieć że nawet miła kobietka hahaha.
NIe mogłem całej zasługi przypisać sobie
NIe mogłem całej zasługi przypisać sobie
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,